Helt sinnsykt..!!

rikkedans

Må bare få begynne igjen med å gi et stort TAKK til alle dere som stemte på meg igjen.. Takk, takk, takk! For en sinnsyk greie dette er.. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg får stå på den scena igjen allerede neste fredag..! Det er virkelig verdens beste følelse..!!

Det betydde også veldig mye for meg å få synge en sang jeg har skrevet selv.. Å få stå på scena med Norges beste band og foran et fantastisk pubikum gav virkelig mersmak. Det er jo dette jeg vil gjøre! :)

Forhåpentligvis så kommer jeg til å kunne synge flere av mine egne låter under X Factor, det gjelder bare å prestere bra hver uke og gå så langt som mulig.. Jeg har jo såå mye mer jeg vil vise dere..:D Så igjen, tusen takk for at dere gir meg denne fantastiske muligheten. Jeg koser meg!!!

I likhet med forrige fredag så var det jo med blandede følelser jeg pakket sammen tingene mine og dro tilbake til hotellet..  Det er en merkelig situasjon, man er så lettet og glad for at man selv har gått videre og samtidig gjør det kjempe vondt i hjertet at noen må gå ut. Denne gangen var det jo heller ikke hvem som helst som røk ut, det var jo favorittguttene mine: Kristian, inge, Truls og Martin! Jeg har hatt det så sinnsykt gøy sammen med dem.. De er virkelig noen herlige humørspredere og herlige gutter å ha rundt seg. Det kommer til å bli et stort tomrom nå.. Savner dem allerede..

Nå skal jeg bare lade batteriene til neste fredag. I morgen begynner en ny uke og da skal vi bestemme låt og antrekk til neste fredag. Her går det fort i svingene.. Spennende!! :)

Stor klem til dere fra meg!

/Rikke

col

4 Responses to Helt sinnsykt..!!

 1. fjortis says:

  Søtnos, du fortjener det! :)

 2. Thora says:

  Håper virkelig å få høre deg fremføre flere av dine egne sanger iløpet av x factor, for noe mer magisk enn det skal man virkelig lete lenge etter. Du har så mye ved deg som gjør deg til en spennende artist jeg bare vil høre mer og mer av. Helt siden jeg første gang hørte om deg i forbindelse med gullbilletten waschera skulle dele ut, har jeg hele tiden ønsket å høre mer. Det er ikke ofte jeg blir så grepet av en artist, men du klarte virkelig å gripe meg! Jeg forstår ikke at det ikke går an å ikke bli imponert over hva du faktisk får til! For det du gjør, det er det virkelig klasse over, og det fleste blir usynlige i forhold til deg. Ikke bare kan du skrive fantastiske låter som rører, synge helt utrolig, fremføre låter på en måte ingen andre kan- MEN du fremstår også som en utrolig nydelig person! En person som ikke mister bakkekontakten, men som er ekte og seg selv helt ut. Alt dette står det virkelig respekt over, og jeg vet at du kommer til å nå så langt du vil. Uavhenge hvordan det går i x factor!
  Jeg gleder meg virkelig til den dagen jeg kan stå med en Rikke Lie-plate i hånden, for jeg VET at den platen vil bli utrolig bra! Jeg gjentar meg selv i mye av det jeg sier, men jeg kan aldri få sagt det nok ganger. Jeg heier på deg, og mine stemmer går selvfølgelig til deg.

 3. Joker says:

  Hi there,
  Amazing! Not clear for me, how offen you updating your rikkelie.ipublish.no.
  Joker

 4. emilie says:

  rikke lie jeg heide på deg synsyk du var den røreste stemmen var spesiel sangen din som hetter better off den er døtt fin du har en utroli stemme .
  jeg syns at du skulle få en plass på x factor .
  jeg gråt da du ikke kunne komme videre