Hello you happy people..

I går hadde vi jo vår heldag med Eriks yngste søster Klara (han har faktisk 5(!!!) søstre..:p). Hun er verdens skjønneste skapning og kom hele veien til Oslo for å heie på meg når jeg var med i X Factor.. <3 Jeg har hele tiden sagt at hun burde begynne å jobbe som modell! Så for noen måneder siden tok jeg og Erik med henne i studio og tok noen bilder..Jeg stylet, sminket henne og fixet håret mens Erik fotograferte.. Visst ble det bra?? :D

klara-phooshoot

Her har dere et bilde av det fine søskenparet fra i går (Sånn passe tøffe i trynet..:P) Klara hadde jo bestemt at alle skulle ha på seg hatt av en eller annen merkelig grunn..? haha..

erik&klara

thaifilmPå kvelden koste vi oss hjemme hos oss, kjøpte inn masse thai-mat og godteri og så filmen “Gomorra”.. En depressiv greie som handlet om den italienske mafian.. Nå var ikke vi så himla fokusert på selve filmen, så jeg skal derfor ikke uttale meg om den var bra eller ikke..! Etter det spilte vi bare en masse spill og pratet tull resten av kvelden.. Kooselig! <3

I dag tok vi oss en tur til Ikea sammen med Eriks mamma, stepappa og mormor for å kjøpe champagneglass til Eriks eldste søsters bryllup.. Hun skal nemlig gifte seg i April!! Hurraa.. Så fikk vi også kjøpt inn litt andre småting til leiligheten.. perfekt! Vi møtte også Figge Boström på kaféen der.. Det er han som har produsert Eriks CD.. Kjempegøy å møte han på Ikea, av alle plasser i verden..:p Han er desidert en av Sveriges aller beste produsenter og samtidig verdens koseligste fyr..! Vi tok en skål på det :p

rikkefigge

Jeg fant en ramme:

rikke

Og vi lekte jungel…ehm..

ikeajungel

Hva skal dere gjøre på nyttårsaften???  Vi har fortsatt ikke noen bestemte planer enda..! Burde man kanskje begynne å bli litt stressa?? Personlig synes jeg egentlig at hele nyttårsaften er oppskrytt..! Det blir sjeldent som man har planlagt..! Men.. Et eller annet skoj skal man vel klare å finne på..! ;)

nyttår

Jeg gleder meg egentlig mest til at 2010 skal begynne..!!! Jeg ser frem imot det jeg tror kommer til å bli et kjempespennende og innholdsrikt år..! Men jeg skal ikke klage.. 2009 har jo ikke vært så dumt det heller.. ;)

Har dere noen nyttårsforsett?? Jeg burde kanskje skaffe meg noen..

/R

3 Responses to Hello you happy people..

 1. Mathilde says:

  Har ikke noen planer jeg! Bare slappe av og kose meg rett og slett :) Men Rikke… Du må sjekke innboksen din, på mail! Har sendt deg en liten nyttårshilsen, selv om du får en her også da :D

 2. Mathilde says:

  Stilig den Rikke bildet forresten :)

 3. Camilla says:

  ja, Klara burde bli modell :) det er helt klart;)
  du er kjempe flink rikke! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*