Heia Ålesund!!!

I morgen er det jo cupfinale Molde-AAFK!! Ojojojoj..Av den grunn regelrett myldrer det av oransjekledde sunnmøringer i Oslos gater! For et herrlig syn!!! =D Skulle ønske jeg hadde billetter til den kampen!! Se denne fantastiske filmen: Fikk gåsehud når jeg så den.. Er så stolt over å være fra en så fantastisk fin by.. <3

aafkvideo

Vi tok oss en tur på Karl Johan i dag og jeg ble sykt overraska over hvor mange som stoppa meg og ville ta bilde. Utrolig merkelig situasjon må jeg si.. Men folk er jo så hyggelige, så det er jo bare kjempekoselig!!! Her er et bilde av meg med to søte jenter..

DSCF0233

Lille søte Ava fikk en rose av en snill blomsterhandler.. <3 Så tok vi oss en koselig tur på Peppes og spiste pasta.. Yummii..

Desktop13

Etter det bar det av sted til Grorud Samfunnshus for soundcheck.. Skal synge på jubileet deres i kveld. Det blir hovedsaklig sanger som jeg har skrevet selv + Jolene som jeg sang på X Factor.. Gleder meg!! =)

Nei.. nå må jeg nesten begynne å gjøre meg klar for å dra igjen. Vi snakkes senere godtfolk! =)

/Rikke

5 Responses to Heia Ålesund!!!

 1. Emilie says:

  Klart du blir stoppet! Du er ute av konkurransen, men lang i fra glemt!
  Gleder meg til å høre mer fra deg i framtiden!

 2. Danielle Langedal says:

  Begynne du å nyte kjendislivet no da? x) følg me på twitter da ? :D e følge d : Danielle_aa_l. Å d e veldig domt du e ute av konkurransen. Vi var i norfjoreid på treningsleir, når lotte fikk vite d :o D va trist :o du gjor d kjempe bra der :o

 3. Hei.. kan du (HEHE) skrive en autograf og gi den til Svein-Kåre og be han gi den til meg – Liss 9 ef! hehe
  Klem – STOOR FAN http://www.youtube.com/watch?v=TvI1F4u9r_8 = Norske Talenter ?

 4. Stina says:

  Heia Ålesund ! ;)

 5. wenche says:

  hei. må si at du har en usedvanlig nydelig stemme. jeg driver selv litt med musik, og når jeg hørte deg på xfaktor så ble du min favorit med en gang. du skulle ha vunnet helle xfaktor, forstår ikke hva den norske befolkningen tenkte da de ikke sendte deg videre.

  kjempe masse lykke til med musikken videre, og håper på å få høre mer fra deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*