Hei alle sammen! :)

Okei, here we go!! Mitt aller første blogginnlegg..!

Kan vel begynne med fredagen!! Ojojoj… For en FANTASTISK dag!!! Følelsen av å stå på den scena var noe av det beste jeg har opplevd!!! Det var da det gikk opp for meg at jeg var én av 12 finalister i X Factor!! For en utrolig deilig følelse.. Jeg må fortsatt knipe meg selv i armen når det går opp for meg hva jeg er med på! Dette skal bli så gøy! :D

10428_303678655293_728190293_9220297_2065476_n

Min herlige familie var jo selvfølgelig på plass.. Og hadde laget egne t-skjorter med navnet mitt på å greier.. Dere er bare verdens beste!! Så utrolig glad i dere.. <3

Familien..

familien

Oliver

Tusen, tusen takk til alle som stemte på meg. Jeg skal fortsette å gi alt for dere… Jeg har så mye mer å vise! :D

Kan nesten ikke vente til neste fredag…!! :D

/Rikke

7 Responses to Hei alle sammen! :)

 1. Erik says:

  Jag kan knappt vänta jag heller! Ska bli så himla kul att komma tillbaka och heja på dig på fredag! Hurra!! =D

  Längtar!! ;)

 2. Anneli says:

  Rikke!
  Det är så spännande att se dig där på TV (dataskärmen)! Följer med i allt som händer dig. Lycka till och sopa banan med de andra!
  Stor kram
  Anneli

 3. Keno says:

  go Rikke go, Heja heja! Krrrram

 4. Du är så fin! Hoppas vi ses snart. /Maria

 5. Leeniz says:

  Vad roligt att du skaffade blogg så som du sa =) Jag ska följa den så ofta jag bara kan.
  Ha en underbar dag!
  Stora Kramar.

 6. Ørnulf says:

  Du er en jeg tror vil stå i finalen Rikke …..Har velldig respekt for de som lager sin egen musikk… :)De er bare best…..Det er noe helt eget ved sånne som deg..in stemme også, jeg flger deg også neste fredag…stå på og lev deg inn i låtenne så går det veien… ;-)

 7. Marie says:

  Du er så utrolig vakker! LYKKE TIL :D