Happy…

happyhappy

Har hatt noen herlige dager i vesle Åleby så langt.. Det blir mye “family-time” når jeg er hjemme.. Men det er jo bare kos, jeg har jo tross alt verdens beste familie.. ;)

Jeg har fått unnagjort en del “kjedelige” greier også. Har bestilt nytt pass(siden jeg mistet det forrige i Paris), bestilt nytt bankkort og vært på tannlegebesøk..

mormor
I går var vi på besøk hos mormor..
Hun er nok selve definisjonen på en perfekt mormor, hun er sprudlende og herlig og lager attpåtil verdens beste vaffler.. <3  Nå har hun kjøpt seg en rød laptop (som selvfølgelig matcher sofaen og gardinene) og fått seg egen facebook-profil. Bloggen min leser hun også.. Håper jeg blir like kul som henne når jeg er 88!

Senere spiste vi middag hos Ann Elin(søstra mi). Hun er helt utrolig i kjøkkenet og lager bestandig fantastisk god mat!
Selv duger jeg ikke til stort mer enn taco og noen kjøttboller i ny og ne.. Jeg burde definitivt be om et kurs i matlaging hos henne!

yummy

Etter middagen gråt jeg noen tårer til en fantastisk, sterk film: My Sisters Keeper!! WOW.. Se den, se den!! På kvelden dro jeg og Mathilde til Hofman for å være med på torsdagsquiz! Der møtte vi Egil og Øystein og presterte faktisk å havne på 3′e plass.. Veldig fornøyd med det ja..! =p  Bra kveld med super stemning og masse kjentfolk!

I dag har jeg hatt den beste dagen på leeenge..! Fikk noen veldig gode nyheter, så nå danser jeg på rosa skyer.. :D :D :D Håper dere gjør det samme kjære venner..!

/Rikke

3 Responses to Happy…

 1. Cathrine says:

  Legebesøk, og gode nyheter? En liten unge på vei?
  Nei, får heller satse på det er noe med platekontrakt :) Akkurat nå ihvertfall!

  • rikkelie says:

   Hahaha.. Det var en morsom kobling :p Men det var faktisk meningen at det skulle stått “tannlegebesøk”.. Neida, er nok ikke gravid nei..! :p /R

 2. Mathilde says:

  Nå ble jeg veldig nysgjerrig her, fru Lie! Hehe :)

  Men du får meg til å bli sulte her… Du har jo lagt ut noe som er kjeeeempegodt jo!! :O :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*