Hallelujah, it's a miracle..!

Bilen er tilbake!! Hva er egentlig oddsen for det? Politiet ringte i dag og sa at de hadde funnet bilen.. Så Erik reiste dit for å hente den men det viste seg at idiotene hadde ødelagt begge dørlåsene og revet istykket mye av interiøret. Som om ikke det var nok så fikk vi ikke start på bilen heller =( Hva er det for slags mennesker som gjør sånt? Hva er poenget med det?? Heldigvis så kjenner vi en bilmekaniker som skal ta en titt på den, så vi får se om bilen er til å redde eller ikke!

I dag har jeg hatt en slapp dag må jeg si men det får man vel når det er helg!? Eriks mormor kom også forbi med verdens beste lussekatter som jeg har forspist meg på.. haha:p

I kveld skal vi på jubileumsfest, det er Eriks gamle kor som feirer 30 år og Erik er hedersgjest og skal synge.. Det blir gøy :) Så nå skal finstasen på! Lover å ta bilder..=)

IMG_3503 copy

Foto: Eirik Slyngstad

2 Responses to Hallelujah, it's a miracle..!

  1. Caroline Sofie says:

    ååå, så bra at bilen ble funnet! utrolig dumt at det var så mye som var blitt ødelagt på de. jeg skjønner heller ikke hvilken grunn folk har til å ta en bil og ødelegge den.. ødelegger bare for andre. skjønner ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt! håper det ordner seg med bilen, rikke ;- ) må igjen minne deg på at du har en nydelig sangstemme, og så er du veldig søt! håper du koser deg mye med musikken din, og at du har det bra.. jeg kan ikke skjønne annet ;-) klem fra meg!

  2. Mathilde says:

    Hei!
    Ville bare si ifra om at jeg har sendt deg melding på facebook :) Også glemte jeg å skrive en ting på den meldinga… I kveld har jeg sittet og skrevet et brev til deg, som jeg bare MÅ få gitt deg på finalen :D
    Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*