Hahaha…Kjenner dere meg igjen her? :p

Jeg rotet litt i gamle bildemapper og se hva jeg fant:

russ

Ser dere at det er meg eller? Dette er bildet som fikk æren av å pryde russekortet mitt når jeg var russ(jeg gikk altså ikke rundt sånn til vanlig:p)!  Jeg må le..Hoho..=)

3 Responses to Hahaha…Kjenner dere meg igjen her? :p

 1. Mathilde says:

  :O Er, er det deg ?? Shiiiiit, du var nærmest ukjent for meg! Hehe… Men vet du hvem som synes jeg hadde skrevet et veldig fint innlegg om deg, men som dessverre ikke skrev kommentar… Peter :) Peter Peters altså :)

  Klem :)

  • rikkelie says:

   Hehe.. Får håpe at det løser seg med biletter da! :) Så gøy at Peters likte det da.. Skrev han til deg på facebook eller? :)

 2. Mathilde says:

  Altså jeg bare sendte han linken på melding, for er venn med Peter på Facebook liksom. Også fikk jeg melding fra han tilbake, “Veldig fint innlegg”. Tenkte kanskje at han ville lese om hva jeg synes om ei av jentene han har vært mentor for, og som jeg er utrolig stor fan av :)

  Håper det jeg også! Krysser alt som kan krysses :D Hjelper du til, Rikke? Hehe…

  Nei, får komme meg på skolen jeg. Nynorsk-tentamen venter :/ Ha en fin dag da :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*