Høstmoter med AMFI!

Hei bloggen! Det var jaggu lenge siden sist. Jeg må finne inspirasjonen til å ta bilder igjen altså.. Det kommer, det kommer! Enn så lenge kan jeg by på noen bilder fra en shoot jeg gjorde med AMFI-kjeden for et par uker siden. Skal prøve å få lagt ut bakom-filmen og intervjuet som jeg gjorde også! :)

Førstkommende lørdag (12′e) har jeg en akustisk konsert på AMFI-senteret på Moa lø 14:00. Så ta turen dit alle dere som kan!

5 Responses to Høstmoter med AMFI!

 1. Mathilde says:

  Så flotte bilder, Rikke! Du kommer ikke snart til Vestfold en plass snart? :D Vil se deg snart!!

 2. Flott va de det!!!!!

 3. kathrine says:

  Rå flott!! Supermodell :)

 4. Henriette says:

  Wow! Du er så pen! :)

 5. Du ser så vacker ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*