Gullkorn fra mor…

7 Responses to Gullkorn fra mor…

 1. Haha, morsomt. Tipper det var noen som lo når hun sa dette^^, Jeg måtte nå le litt ihvertfall.
  BTW du er til tider treg med innlegg! Også sier det pang, så kommer det hauer med innlegg. Også blir det stille tider igjen på bloggen! XP Ikke ment for å klage, men jeg følger bloggen flere ganger om dagen for å se om det kommer nytt innlegg! Men neida, det kan hende at dager går! Så blir jeg lei! Også stikker jeg innom noen dager senere, joda da har Rikke heve inn masse innlegg! HEHE XP Men, men, til tider er det ikke alltids tiden rekker til ;D Av erfaring;P Men måtte bare si det ;P Noe jeg har tenkt på lenge! ;P

  • rikkelie says:

   Haha.. jo.. hun er ei skikkelig rare!! :p Når det gjelder innlegg så ser ikke jeg på meg selv som en “blogger”.. Jeg skriver bare når jeg føler for det, fordi jeg synes det er gøy.. Noen ganger får man “feeling”.. andre dager orker man helt enkelt ikke.. Livet mitt må jo komme først og en blogg er jo ikke så viktig for meg i den store sammenhengen. For meg handler det jo først og fremst om musikken.. Og bloggen er mest som et redskap til å holde kontakten med dere som støtter meg! :) Skjer det mye gøy i livet mitt så deler jeg det med dere.. Og mye som skjer velger jeg å holde for meg selv.. Det finns jo et hav av blogger der ute å velge mellom, så om jeg ikke oppdaterer så ofte så finns det jo så mange andre som gjør det 4-5 ganger om dagen..;) Det blir så feil om bloggen føles som et press og en jobb, noe som man måå gjøre hver dag, istedenfor en kul greie som man setter pris på… Håper du forstår!

   Jeg setter virkelig kjempestor pris på alle som leser min lille blogg og det er såå gøy å lese kommentarene som dere skriver.. :) :) :)

   Stor klem
   /Rikke

 2. Japp! Har følt det presset selv! Derfor sluttet jeg, så begynte jeg med venner for at det skulle være en mer innholdsrik blogg! Men de andre ble lei, så da gikk jeg tilbake til min gamle! Jeg skjønner at det er ekstra hektisk for deg som styrer med musikken! Ja det finnes masse bloggere der ute! Men jeg foretrekker å lese din ^^, Er lissom ikke en sånn stor blogg leser! Har bare denne jeg leser/stikker innom fast! Ellers kan jeg i ny og ne dra innom venner’s blogg og sånt! ;)

 3. AhA says:

  Takk for den. Fikk meg en god latter her nå :) Hærlig mor du har!!!

 4. Helene says:

  hahaha, jeg dør! xD

 5. Mathilde says:

  Mammaen din har virkelig noen gullkorn, hehe.

  Jeg har bare en ting å si: Tuuuusen takk for kjempekoselig bursdagshilsen, Rikke :) Det var koselig å lese!

 6. Erik says:

  Hahaha, det är så himla kul med dom där orden! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*