Goood påske! :D

X Factor

Vi hadde det kjempegøy på popquizen i går, selv om det egentlig gikk ganske så dårlig for oss..! Spesielt første omgang, da var det nesten pinlig hvor lite vi kunne svare på..! Haha.. Og jeg er jo så syykt konkurransemenneske og blir såå sur når jeg gjør det dårlig..! Jeg gir jo virkelig alt i sånne konkurranser, skriker ut og er helt gaal..:p Vi kjempet ihvertfall på alle sammen og ble bedre og bedre.. Det ble desverre ingen seier, men gøy hadde vi det ihvertfall!

I dag har vi vært å feiret Hampus(Eriks kompis) bursdag, med masse god mat og kaker.. Yum! Nå er alle på vei hjem til oss for en (..oh yes, you guessed it! :p) filmkveld!! Vi skal se Saw 2! Usssj.. Den første var så syykt ubehagelig! So wish me luck!

Hva med dere da mine venner? Har dere hatt en fin påske så langt? Er dere på hytta, fjellet, på ferie, eller hjemme? =)

Jeg må si at jeg er en smuule sjalu på alle dere som er på fjellet nå! Ojojoj.. Jeg hadde såå lyst hjem til Ålesund i påska, men flybillettene er virkelig skyyyhøye nå! Så jeg sparer meg de pengene og reiser hjem senere istedenfor! ;)

/Rikke

2 Responses to Goood påske! :D

  1. heisann Rikke! God påske! :)

    i påska har jeg vært på hytta i sør-odal,skarnes :)
    ganske korselig å slappe litt av med familien (-:

    • rikkelie says:

      Hei Camilla! Det hørtes kjempe koselig ut!! :D Skulle ønske vi også hadde en hytte å dra til.. klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*