Good Times! :D

I går kveld fikk vi besøk av Anna og Vlatko.. Vi så filmen “Law Abiding Citizen”..! Og den mine damer og herrer anbefales på det sterkeste!!!! Det var en heftig thriller med Gerard Butler og Jamie Fox i hovedrollene.. Se den, se den, se den!

I går fikk jeg en gleedelig nyhet(!!) over telefonen som fikk meg til å hoppe opp og ned å skrike “WOW” litt for mange ganger.. :O Haha.. Jeg kan tenke meg at det er irriterende å høre om hvor lykkelig jeg er hele tiden uten å få vite grunnen til det..! Huff.. Jeg vil så gjeeerne dele alt med dere som heier på meg.. Det kommer snart, lover!!

Det er ihvertfall en utrolig deilig følelse at det (etter et par tøffe år med en hel del nedturer!!) går så bra med alt! Jeg er så takknemmelig for at jeg får holde på med musikken og gjøre MIN greie! Endelig er det verdt all jobb og slit som man har lagt ned. Jeg har vært skikkelig nære å gi opp noen ganger, men nå er jeg bare så glad for at jeg har stått på og aldri gitt meg! Hører dere det? Om det er noe som dere virkelig, virkelig vill: gi aldri opp!!!

Nei.. Nå har jeg vært innendørs å jobbet lenge nok for i dag, jeg trenger en dose frisk luft!

…. Og apropos ingenting: Nedenfor ser dere et bilde av meg og bestisen min Kathrine tatt på tivoli i København 2005.. Oj så fort tiden har gått! :O Vi flyttet dit etter videregående for å gå skole i et halvt års tid og da bodde vi sammen i verdens søteste, lille leilighet.. Ah..Goooood times..! <3 <3 <3

Kathrine & Rikke

3 Responses to Good Times! :D

 1. Mathilde says:

  *Spent og nysgjerrig* :) Hehe, det var alt! :)

 2. Thora says:

  Dette er spennende: )
  Tror ikke jeg er alene om å glede meg til å høre hva som skjer for deg for tiden! Det er utrolig bra at det virker som det endelig går din vei:) Det viser bare at hvis man virkelig brenner for noe og ønsker det sterkt nok, så er så og si ingenting umulig. Det er jo mange som deler de samme drømmene, men det er de som klarer å videreføre drømmene til virkelighet som kommer lengst. Handler om å aldri gi opp drømmene, man vil alltid oppleve motgang- men heldigvis vil den til slutt bare gjøre deg sterkere. Jeg er utrolig glad for at du ikke har gitt deg, Rikke. Tenk,da hadde ikke vi andre fått gleden av å få en helt unik musikkopplevelse. En opplevelse som ikke er slik som alt det andre som finnes. Noe helt spesielt! Du kan nå så langt du vil, Rikke. Aldri la noen fortelle deg noe annet. Igjen, gleder meg til å høre hva som skjer fremover for deg!

 3. kathrine says:

  ååå jeg vil ha det bilde det var så utrolig morsomt!alt styret med tursjen! skal jeg malie deg bilde av da vi mistet tannkremen i do ? jeg har tatt vare på hansken vi brukte, som suvenir… lalalala.. laaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*