Good morning sunshines… <3

God morn, god morn.. Kanskje litt for sent å si det nå.. but hey! Bedre sent enn aldri.. Det er nemlig først nå som jeg tar  fatt på dagen.. Så vi begynner med en stor hjemmelaget smoothie og med en episode av Entourage! I dag kommer Carina hjem fra Miami også!! Hurra..!! Skal bli spennende å høre om alt som hun har vært med på..!! :D

godmorn!!

Hva har dere for planer i dag mine kjære?

/R

One Response to Good morning sunshines… <3

  1. Mathilde says:

    Hmm… Jo vår kjære Rikke, jeg skal gjøre lekser, så slappe av og dra til et sted! :) Så skal hjem, og sitte ved pcen ;p Og da må jeg innom her, regner jeg med.

    Ha en fin dag da :D <3 Klem.

    PS. Det er 660 medlemmer nå ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*