Good morning peanuts..!

Tenk at X Factor sirkuset har satt i gang igjen!! Er det noen av dere lesere som har tenkt dere på audition? :)

For meg føles det som en liten evighet siden jeg satt nervøs i venterommet og ventet på å få synge for juryen for første gang.. Jeg var sååå nervøs.. Det var som om handlet om liv eller død og jeg ville så gjerne at de skulle se hva jeg gikk for! Heldigvis gikk jeg videre, men det kunne like lett gått andre veien.. Man kan jo aldri vite med sånne auditions, det er så nakent og nervøst.. I et rom uten akustikk og med en jury foran seg.. Det er en helt annen verden enn det er å stå på scena.

Det er så morsomt å lese bakover i bloggen om hvordan jeg hadde det da jeg var med! Å enda morsommere er det å tenke på alt som har skjedd etter programmet.. X Factor er virkelig en unik mulighet til å få vise seg frem, skape kontakter, utvikle seg som artist, takle mediakjøret.. and the list goes on! Men man får ingenting gratis.. Å være med i et sånt program er på ingen måte en garanti for en videre artistkarriere. Det er en kjapp spotlight i rampelyset som forsvinner fortere enn den kom.. I ettertid spiller det liten rolle hvordan du presterte i programmet! Alt handler om hvordan man utnytter muligheten man har fått i ettertid, at man kjemper på å beviser at man har noe i bransjen å gjøre..

Det er jo musikken det handler om..  Jeg gleder meg som et barn på juleaften til å vise frem det som jeg har jobbet med dette halvåret! Er så glad for dere som følger meg, støtter meg og kommer med fine kommentarer.. I’m gonna make you proud! :D

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*