Good morning cupcakes..

Hva gjør dere i dag kjære venner?

Vi har spist frokost og sett en episode av Entourage.. Nå skal vi hoppe inn i bilen å reise på et par leilighetsvisninger.. Spennende! Nå er det jo ikke sånn at vi har bestemt oss for å kjøpe leilighet enda.. Men det er jo litt gøy å se hva som finns på markedet, og hvem vet.. Kanskje finner vi en som vi faller pladask for? Who knows..

Etter det skal vi i vei for å se en musikal der Markoolio har hovedrollen.. Erik kjenner jo han gjennom “Talang” der han var programleder og nå skal de snart ut på turné sammen med Diggiloo!

Har dere forresten fått med dere at Pernille(fra X Factor) har sluppet singel?? Sangen heter “Turn the lights off” og er en supercatchy danseglas sommerhit!

Jeg er sååå stolt over henne..!  Så nå syns jeg at alle dere skal gjøre som meg og ta turen innom Itunes å kjøpe singelen + bonustracket “Running Away”!! TRYKK HER! så sender jeg dere dit på et blunk.. ;)

Nei, nå må jeg springe.. Ha en fiiin dag folkens! /Rikke

4 Responses to Good morning cupcakes..

 1. Leeniz says:

  Vad kul att bloggen är igång igen! :D

 2. Mathilde says:

  Kjeeeempekoselig å lese noe her igjen! :D Jeg har virkelig savnet bloggen din, Rikke. Det har vært kjempekjedelig å være på nettet, trykke på “Rikke Lie’s blogg<3" på Favoritter, og ikke komme inn :/ Men nå er det noe her! :D Og her var det jo mye fanastisk å lese ;)

  Virker som du har det bra, eller dere begge to rettere sagt. Både du og Erik. Gleder meg som bare fyyyy til å lese mer, nå som endelig bloggen din funker igjen. Også er jeg veldig nysgjerrig på den nye sangen din, og en annen ting.

  Husker du at jeg fortalte at jeg møte Elin? Har skrevet det om i bloggen min :) Jeg hadde tre favoritter av jentene i "X Factor" jeg. Deg, Lise og Elin :D Og jeg er sikker på at dere alle tre når langt!

  Kjære Rikke, jeg håper jeg snart ser deg igjen! :) Og hører fra deg. Har forresten oppdatert gruppa litt om at bloggen din er i gang igjen og sånn. Vet ikke hva mer jeg skal oppdatere med jeg, det må skje noe med deg sånn at det er noe mer jeg kan skrive :)

  Kleeeem <3 :)

  • Rikke Lie says:

   Hei Mathilde! :D Så gøy å høre fra deg!! Ja.. Jeg er såå glad for at bloggen er tilbake! Både jeg og Erik har det veldig bra for tiden.. Mye spennende som skjer! Så gøy at du møtte Elin også, hun er jo såå koselig! klemklem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*