Godtegrisen..

Sitter å tygger på litt godteri.. Det har blitt aalt for mye av det i påsken! Erik har kjøpt inn så mye godteri at vi nesten svømmer i det her hjemme! Usj… Jeg som egentlig ikke er en særlig stor godtegris! Men man spiser jo på det når det ligger fremme.. Og så har det jo vært påske! Så da har man jo en ganske så akseptabel unnskyldning vil jeg påstå..!

Da jeg var liten var jeg aldri noe særlig glad i godteri..! På lørdagene da de andre barna satt foran barne-tv med en pose godteri, satt jeg å suttet på en tube med kaviar! Haha.. Litt små-ekkelt kanskje.. Men for meg var det den beste sorten av godteri! Yum.. :p

Så får man heller ikke glemme tiden da jeg hadde en forkjærlighet for buljongpuvler!?? Øhm.. Er ikke det sært? Men siden pappa mente at det var veldig farlig for nyrene bruke jeg å snike meg inn på kjøkkenet etter skolen, fylte et eggeglass med buljong og tok med meg inn på rommet mitt.. Haha..! Ja.. Jeg var et veldig merkelig barn!

Hva med dere? Er dere en gjeng godtegriser eller?

Hmm.. Og ellers, noe nytt siden sist..? På mandag var vi hjemme hos Eriks mamma og fikk tradisjonell svensk påskemiddag! Anna (Eriks storesøster) og Fredrik skal gifte seg nå på lørdag, så de var også der..! Det ble helt enkelt en kjempe koselig kveld med masse god mat og topp stemning.. <3 Sånne familiemiddager får meg alltid til å tenke på min egen familie hjemme i Ålesund.. Det må nesten bli en liten tur hjem snart, jeg begynner å få skikkelig hjemlengsel nå..!! Men så lenge jeg er her er det jammen bra at jeg har den herlige ekstra-familien min bare et stenkast unna..! :D

Påskemiddag

Jeg er fortsatt like forkjøla men har tatt turen til apoteket i dag og handlet inn masse greier. Så nå blir jeg nok kurert på et blunk skal dere se..! ;)

Ha en fiiin kveld alle sammen!

/Rikke

One Response to Godtegrisen..

 1. Mathilde says:

  Er ikke noe særlig godteri”gris” jeg nei! :P Spiser stort sett sjokolade jeg. Hehe!

  Her er et dikt til deg forresten:

  En venn er en meget god ting å ha,
  for hun eller han kan gjøre deg glad.
  En venn kan lyse opp en dag som føles grå,
  og de er ved din side til du ber dem om å gå.
  En venn i ditt hjerte kan varme deg opp,
  for evig og alltid uten stopp.
  En venn vil tørke tårer som faller på ditt kinn,
  og vips så titter solen sakte inn.
  En venn vil være hos deg livet ut,
  for et ekte vennskap tar aldri slutt.
  Er du der for dem som de er for deg,
  vil du aldri mer føle deg trist og lei.

  :) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*