God kveld i stua…

I dag bestemte jeg og Erik oss for at vi skal arrangere en egen liten julekonsert i Stockholm den 20′e desember. Så i dag har jeg vært busybusy med å finne musikere, leie lokale, bestemme sanger, sette tonearter og begynt så smått å lage plakaten.. Det er så rikkeblogggøy å arrangere egne konserter, da får man det akkurat som man vil ha det! Dette skal bli en liten og intim konsert med bare våre favorittsanger og mye julekos! Forrige jul ble det veldig vellykket, så satser på at det blir en hit i år også! Gleder meg! =D

Den 11 Desember har jeg dessuten blitt invitert opp til Bodø for å synge på et arrangement der. Det ser jeg kjempe masse frem imot! Jeg har aldri vært i Bodø, så det blir litt av et eventyr..! Etter det skal jeg hjem til kjære Åleby sammen med Erik og hilse på familien.. <3

At Tommy gikk ut av X Factor i kveld kom som en overraskelse på meg.. Jeg syns at han var kjempe bra i kveld!! Men nå blir det vel en overraskelse uansett hvem som går ut! Det er ikke mange igjen nå og alle er jo så utrolig fliiinke!! Men når det gjelder Tommy så har han allerede en fantastisk karriere foran seg. Han har jo utrolig mange fans der ute og nok låter til å sleppe et album som Norge allerede venter på! Lykke til kjære Tommy! Du er helt fantastisk.. Jeg gleder meg masse til å kjøpe albumet ditt!

Må også få sagt at Shackles ga meg bakoversveis i kveld.. FY for et show!!! WOW!! =D

Jeg blir så glad for alle som tar seg tid til å kommentere her i bloggen.. Det er så fint å se at flere og flere finner veien inn hit og setter pris på det jeg skriver.. Kjempegøy! :D Jeg tenkte også å få noen gjestebloggere til å skrive her i bloggen, er det noen spesielle dere er nyskjerrige på?

/R

9 Responses to God kveld i stua…

 1. Trine says:

  Er begge konsertene private eller er det åpent for alle? Hvor får man i så fall kjøpt billettene?

 2. Anne Lill says:

  du er en utrolig, fantastisk artist! JEG DIGGER DEG :D

 3. Anneli says:

  Hallå Rikke,
  kul att höra att ni ska ordna en konsert i Stockholm den 20 december. :-)
  Kram Anneli

 4. Thora says:

  Åå! Så gøy med julekonsert!
  Skulle gjerne dratt for å oppleve den, men ettersom jeg har skole dagen etter blir det litt vanskelig:/ Meeen, hvis du skal holde noen konserter etter jul, uansett hvor, så har jeg og Joakim avtalt å dra sammen for å se. For uansett hvor langt vi må dra, så er det verdt det!
  Jeg er forresten sikker på at det vil bli en kjempefin julekonsert, det er det ingen tvil om! :)

  • rikkelie says:

   Takk søte du..! Det blir garantert flere konserter fremover..! Så håper at jeg kan få se deg og Joakim i publikum da..! :D klemklem

 5. mamma says:

  skulle så veldig veldig gjerne ha vært der—-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*