Gøy med bowling!

I går når jeg og Erik var ute og spiste lunsj, fikk jeg plutselig den brilliante idéen at vi skulle kjøpe v75-kuponger..  Så i morgen spiller jeg og Erik på hest for første gang.. haha.. Jeg gikk selvfølgelig for de hestene som hadde de kuleste navnene.. Og nå som det er 20 millioner i potten, ser jeg  ikke bort ifra at jeg er millionær om noen timer.. ÅÅ så deilig det hadde vært! =p Man får vel drømme..

På kvelden dro jeg, Erik og Hampus til bowlinghallen (som ligger et stenkast fra der vi bor).. Jeg er egentlig ikke superfan av å bowling, men en gang imellom er det faktisk veldig gøy..! ;)

dagens hopp

Tøffinger

Ha en fin dag dere, så snakkes vi senere! =D

/R

2 Responses to Gøy med bowling!

  1. AhA says:

    Hvem vant?

  2. Anniken says:

    fin kjole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*