Gøy i tigerstaden..

To som hadde tatt turen til Oslo for å se meg på Gulltaggen var mamma og pappa.. <3 Dagen etter dro jeg og mamma ut på en liten shopping-runde i Oslo.. Jeg fant ikke noe særlig men jeg fikk ihvertfall tatt noen bilder av min sprudlende mamma på Karl Johan.. haha :p Hun er verdens beste.. <3

Dagen etter flyttet jeg ut fra hotellet for å sove hos Kathrine en natt før jeg skulle reise videre til Gøteborg.. Da tok jeg med meg Ava ut på tur i parken og så koste vi oss med is i sola.. Herlig når man kan få låne en sånn liten solstråle av og til.. <3

Gryyytidlig morgenen etter satt jeg meg på bussen mot Gøteborg.. Der dro jeg rett til Nilento studio for å spille inn stryk med Gøteborg Strykeorkester(jeg skal fortelle dere mye mer om dette snart..)! Studioet lå ca 20 min. utenfor Gøteborg ved en vakker gård.. Sola skinte og det var to utrooolig søte hundevalper der som jeg ikke kunne la være å leke med.. Ren idyll!!

Nå er jeg tilbake i Stockholm.. Det har det vært en del møter hit og dit denne uka og vi har lagt planer for den kommende måneden.. Her skjer det mye spennende gitt.. <3

Stooor klem

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*