Friday I'm in love..

Foto: Eirik Slyngstad

For en fantastisk herlig dag i går! Hjelpe meg så mye jeg har savnet min fine, fine venn Celeste. Hun er en skikkelig solstråle!! Jeg hadde virkelig behov for en dose positiv energi og det får jeg i bøtter og spann når jeg har henne rundt meg. Vi vet hvordan man har det gøøøy!! haha ;) Gode venner er så vanskelig å finne men jeg virkelig har funnet noen prakteksemplar! De betyr alt for meg..! <3

Finner ikke laderen til kameraet mitt :( :( Men skal rote i alle skap og prøve å finne det i dag. Jeg skal ha nemlig en liten innflyttningsfest i kveld! Med liten mener jeg liten, for det er ikke mange mennesker jeg får stuet inn i min lille leilighet.. hihi.. Men det blir gøøy!!

Nå skal vi treffe Celestes sprudlende mamma Buena Flor(som egentlig fortjener et helt innlegg for seg selv, kulere dame må man jaggu lete lenge etter) på Aker Brygge for å spise sushi. Yummiii..

Ønsker dere en fantastisk dag mine kjære! Og Thora: Jeg stiller gjerne opp på den shooten, mandag tror jeg blir best!! Hva sier du? :D

/Rikke

5 Responses to Friday I'm in love..

  1. Mathilde says:

    Ha en fantastisk du også, kjære Rikke! :) jeg gleder meg i alle fall sinnsykt til i kveld, til å følge Tommy i Skal vi danse :D

  2. Marit says:

    Veldig pent bilde på headeren! Hvor er det tatt?

  3. Thora says:

    Åh. Jeg så ikke dette før nå, jeg. Du trenger virkelig ikke å stille altså, forstår veldig godt hvis du har mye program fremover! Men mandag passer fint for meg i hvert fall, men igjen- du må bare si ifra om du har mye å gjøre : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*