Et tilbakeblikk på året som har gått…

JANUAR:

 • Da jobbet jeg litt ekstra på budfirmaet “Ryska Posten” og ble  kjent med en gjeng herlige mennesker, prøvde meg på “African Powerdance” og “Capoeira”… (Ingenting ble langvarig.. haha:p)

FEBRUAR:

 • Jeg spilte inn YouTube-videoen av “Lost Without You” sammen med min kjære Micke som dere kan se HER!

rikkemicke3

 • Erik ble 27 år..! Jeg overrasket han og booket oss inn på spa-hotell for en natt med tre-retters middag og bading utendørs i et oppvarmet basseng på taket.. Det var najss! ;)
 • Vi dro til Kalmar for audition-programmet til “Talang”. Å sitte der som publikum var noe av det mest nervepirrende jeg har gjort i hele mitt liv..! Og når han gikk videre var jeg så utrolig, utroolig glad..! Fy for herlig følelse det var..!!

MARS:

 • Vant jeg en gullbillett på Waschera etter å ha blitt stemt frem på deres internettside. Da fikk jeg og Micke reise til Oslo over dagen og synge live i programmet. Jeg var så utrolig nervøs, og hadde aldri sunget i live-tv før! Mitt X-Factor eventyr begynte allerede da.. Dere kan lese hele saken HER!

waschera

APRIL:

 • Da reiste jeg og Carina på to ukers-ferie til Los Angeles og  Las Vegas! To helt sinnsyke uker med minner for livet… <3

Lala-land

MAI:

 • 17 mai feiret vi på skansen i fantastisk solskinn og med norske flagg!

17maicollage

 • Denne måneden hadde jeg mine aller første konserter med egen musikk og verdens beste band!! Min første Showcase var på Rival den 18 mai med fullsatt publikum..  Mamma og pappa hadde også tatt turen for å se.. En FANTASTISK kveld!!! <3 <3

rival

 • 24 mai reiste jeg og Erik til Oslo for å gå på den første X-Factor auditionen. Jeg var så nervøs at jeg skalv..! Forstår egentlig ikke hvordan jeg greide å få ut en eneste tone.. Der og da føltes det som om livet stod på spill.. Det var så utrolig viktig for meg å gå videre! Lite visste jeg da om hva X Factor skulle komme til å bety for meg dette året…

X-Factor-collage

 • Det ble også et par dager i  et solfylt Oslo, og et herlig gjensyn med min bestevenn Kathrine og mitt lille fadderbarn Ava..<3

oslotur

JUNI:

 • Erik gikk til finalen i Talang og fikk platekontrakt med Sony!! Les saken HER!

Erik

 • Jeg hadde mye spillejobber denne måneden…

josefinas

 • 12-15 juni var det tid for Bootcampen i Oslo! Den mest nervepirrende og slitsomme helgen i mitt liv.. Mye press, lite sövn, mange laange timer med venting, mye nervøsitet og mange fantastiske mennesker..! Jeg sang “Let Him Fly” og “Mercy”

bootcamp

 • Det ble også en tur helt til Gotland sammen med Micke for å spille konsert..!! Good times..

JULI:

 • Da reiste jeg hjem til Ålesund og jobbet på volsdalen aldershjem.. Trivdes kjempe godt!! Fantastiske kolleager og herlige beboere.. En jobb som jeg virkelig trivdes med! Det ble samtidig mye frem og tilbake mellom Ålesund og Stockholm pga spillejobber. Blant annet “In The City-festivalen” i Stockholm:

InTheCity-Festivalen

 • 8 juli slapp Erik sin første CD “Inifrån” som gikk rett inn på Svensktoppen!!!

 • Etter det kom han på besøk til Ålesund:

Ålesund

AUGUST:

 • Dommercampen i X factor!!! Der møtte jeg virkelig venner for livet.. <3

9218_149626781049_598006049_3157939_5533035_n

dommercamp

 • Det ble også tid til en ukes syden-tur til Alanya med mamma og pappa..! Full avslappning der jeg tilbragte dagene på stranden under en parasoll med Millennium-triologien.. Herrlig! ;)

syden

SEPTEMBER:

 • Nå begynte finale-rundene i X Factor!!!! Og derfra, mine damer og herrer, vet dere resten..! ;) Om dere vil ha et tilbakeblikk har jeg jo dokumentert alt i min kjære blogg..

Untitled-2

Jeg må si at 2009 har vært et utrolig spennende og innholdsrikt år! Nå skal jeg gjøre hva jeg kan for at 2010 skal bli mitt år! Her skal det jobbes hardt for å nå de målene som jeg har satt meg! ;)

Et stort, gigantisk takk til alle dere som har fulgt bloggen min så langt..! <3

Jeg håper dere hadde en fantastisk nyttårsaften i går og at dere ser like mye frem til dette nye året som jeg gjør! 2010: Here I come! ;)

/Rikke

7 Responses to Et tilbakeblikk på året som har gått…

 1. Mamma og pappa says:

  Det var litt av år min kjære datter jeg ønsker deg all lykke i året somer begynt og krysser fingrene DEEEEE skal gå bra vet de i hjerte mitt–lykke lykke på din vei –fra en mamma som er så ubeskrivelig glad i deg.

 2. Mathilde says:

  Virker som at du hadde et fantastisk år 2009 Rikke :) Virkelig altså! Er igrunn spent på om du svarer på mailen min, hehe…

  Ha en fin kveld da ;) <3

  Klem

 3. Cathrine says:

  Virker som om du har hatt et helt fantastisk år, så andre bare drømmer om (kanskje litt meg også, hehe)

  Du har virkelig fortjent det syntes jeg, jobbet deg oppover, og du kommer nok forsatt til å klatre mot 1.plassen på vg-lista, hvem vet.

  Lykke til videre, jeg forsetter å følge med her jeg.

  Ps. Får vi litt klipp og bilder fra julekonsenrten dere hadde? hadde vært koselig å få sett når man ikke kunne ta den lange turen til Stockholm.

 4. Thora says:

  Høres ut som du absolutt har hatt et spennende og innholdsrikt år. Håper at 2010 blir et år der du tar skrittene inn i musikkbransjen og får gjort det du er aller best på. Musikkbransjen trenger en artist som deg, for du er så unik som det går an å bli. Man kan virkelig ikke la et talent som deg seile forbi, noe som ikke vil skje heller. Du kan nå så langt som du selv ønsker, Rikke. Det er bare å fortsette å stole på seg selv, og levere enda mer av det flotte du allerede har gjort.

 5. Katrine says:

  Godt nyttår, Rikke!<3 Skal følge med på bloggen din, og xe fingrene for at 2010 blir ditt år! Kan nesten ikke vente til å få kjøpt platen din! Musikken din er nyydelig!

 6. Lene-Marie says:

  for ett fantastisk år!!! men, håper 2010 oppfyller alle dine ønsker! det håper jeg også.. kan allerede nå se for meg å kjøre rundt en vakker sommer kveld med cd’en din i spilleren.. heeeerlig <3

 7. Benedikte says:

  Heii :) Godt nyttår til deg og dine :) Håper 2010 blir kjempespennende for både meg og deg ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*