Et fint brev.. <3

I dag fikk jeg et utrolig koselig brev fra et fan som heter Camilla. Hun hadde skrevet masse fint og laget flere små, koselige dikt til meg.. Så tusen hjertelig takk Camilla! Du lyste virkelig opp dagen min.. :)

Til tross for feberen så har jeg faktisk fått gjort noe produktivt i dag! Jeg fikk et innfall og har nå ryddet og sortert alle klærne mine, endelig fått flyttet ut fra kofferten som (fortsatt!) stod i soverommet, støvsuget og kastet en hel bråååte med unødvendige ting! Vet ikke hvordan jeg hadde energi til det for jeg har vært skikkelig ynkelig i dag! Men det var såå deilig å få det gjort. Yeah!

Nå hoppet Erik nettopp på sykkelen og dro avgårde for å kjøpe thaimat.. Yummy! Så nå fortsetter kvelden her i sofakroken med god mat og noe underholdende på tv! Ha fortsatt en koselig søndagskveld da dere =) Snakkeees…!

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*