En veldig dårlig mamma…!!

kattematJepp, det er meg det! Jeg glemte helt bort å kjøpe kattemat i går, så når Baby kom inn på kvelden og var kjempesulten hadde jeg ingenting å gi henne bortsett fra litt skagenrøre! Usj.. Sikkert ikke bra for en katt å spise det! Så når jeg våknet var det rett ned på dyrebutikken for å handle. De overtalte meg selvfølgelig til å kjøpe den største posen med kattemat jeg noengang har sett! Man sparer visst penger på å kjøpe stort.. =p

Problemet var derimot å få greia med seg hjem! Jeg fikk en del merkelige blikk der jeg kjempet meg gjennom pøsregnet med en pose kattemat som var større enn meg selv, samtidig som jeg prøvde å ta bilde av dette oppsynet med mobilen..Oh yes!

For en treningsøkt sier jeg bare! Jeg kjenner det godt i armmusklene nå ja..haha! Nå har hun ihvertfall mat.. Sikkert et år fremover! =p

Vet jeg sa at jeg skulle rydde i går, men det gikk ikke noe særlig bra. Så det står herved på dagens agenda.. Etterpå skal jeg møte Celeste og trene litt.. Wow! Vi har blitt verste flinkingene jo.. I kveld kommer Adriana hit også, da blir det jentekveld med thaimat og film! Koos..=D

Så kommer jo min kjære hjem fra Malta i natt også..! Jey.. <3

See you… /R

2 Responses to En veldig dårlig mamma…!!

  1. Mathilde says:

    Fort gjort å glemme vet du, hehe… Men du er ikke en dårlig mamma til Baby for det vel!?! Hehe :p

    Så koselig at Erik kommer hjem i kveld da :) Men jeg synes ikke det er lenge siden du skrev her at han skulle til Malta.

    Jeg gleder meg i alle fall kjempemasse til 18.desember :D <3 Og det vet du hvorfor når du leser mailen jeg har sendt til deg :)

  2. Cathrine says:

    Jøss! gi meg litt treningsinspirasjoN! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*