En spennende høst..

Jeg har så mange planer denne høsten. Så mange spennende ting skal skje. Hurraa!! Men føler meg ikke heelt ferdig med sommeren enda. Jeg har jo trossalt tilbragt mer tidi regn enn i sol. Så i morgen bærer det avsted til sydenland i en uke. Det blir jeg, mamma, Mathilde og Anna som reiser til Kemer i Tyrkia. Kos, kos, kos. Jeg skal virkelig prøve å koble bort alt som har med jobb og internett å gjøre. Så får det helt enkelt vente en uke til jeg er tilbake. Forhåpentligvis full av ny energi og tiltakslyst!

Nå skal det pakkes.. <3

/Rikke

3 Responses to En spennende høst..

 1. Fride says:

  Ha det fint i Tyrkia da :D

 2. Andrea says:

  Ha det fint i Tyrkia, Rikke!:)
  Gleder meg masse til du kommer hjem igjen, og til å høre mer fra deg! Elsker stemmen din og alle sangene dine, de er det eneste jeg hører på for tiden:) Du er en virkelig STOR inspirasjon!!
  Kos deg masse!

 3. Linni says:

  Du er alltid så fint sminket :)

  Kan du ikke blogge om hvilken hudpleieprodukter du bruker, og gi noen sminketips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*