En dag full av små eventyr..

Jeg har virkelig hatt en herrlig og innholdsrik dag.. Gotta love it! =D Vi har funnet på usedvanlig mye sprell denne dagen og selvfølgelig har vi fanget mye av det på film også! Yeyy.. Så se ikke bort ifra en liten videoblogg om ikke så alt for lenge.. hehe!;)

Nå skal det derimot soves.. Imorgen blir det pakking og på kvelden skal vi henge med rockegruppen Crucified Barbara for å se Melodifestival-finalen og lade opp før vi drar oss mot globen for å være med på finalefesten!! Jaa..! Gøygøygøy! :D

Nå sier jeg god natt med et lite klipp jeg fant av Erik! Her synger han live på barneprogrammet Bobster.. fiiint..<3

/Rikkie

6 Responses to En dag full av små eventyr..

 1. Mathilde says:

  Merker det er en stund siden jeg har skrivd her nå. Kanskje på tide? :p Hehe. Virker som du har det veldig bra om dagen, kjære Rikke! :)

  Men du… Vet du hva jeg fikk i posten i dag? CDen til Erik :D <3 Og den er jo bare så utrolig fin og bra :) Så du må hilse masse til Erik fra meg, og si at jeg bare digger plata hans.

  Ha en fin kveld videre! Klemklem :)

  • rikkelie says:

   Hei Mathilde! :) Så kjekt å høre fra deg igjen.. Det er jo mye gøyere å blogge når man får kommentarer og respons på det man skriver.. Så det er kjempe hyggelig! :D

   Så fint at du har fått Eriks cd nå!! Herlig at du liker den.. Det ble han kjempeglad for å høre.. Han hilser så mye tilbake! :D

   Klem klem
   /R

 2. Pernille says:

  Åååå!!! Jeg DIGGER bloggen din og deg! Du er bare helt utrolig flink til å synge og du virker som ei kjempe hyggelig jente! Det er veldig gøy å følge videobloggene dine også. Fortsett med det. :) Jeg er så spent på hva som skjer med deg og musikken. Kan du ikke fortelle litt om det?

  • rikkelie says:

   Hei Pernille! :) Takk for de fine ordene.. Jeg vet at jeg er litt hemmelighetsfull akkurat nå.. Men lover å fortelle så fort som jeg bare kan..! Stor klem:)

 3. Stine Marie says:

  Jeg er et stort fan!!!!!!!!!! Kjempefin blogg du har:) <3 <3 <3 <3

  • rikkelie says:

   Tusen takk! Så gøy å høre! Elsker min lille blogg.. Det er så fint å ha å se tilbake på alt som man gjør..! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*