Du lurte meg!!

Våren lurte meg…!! I dag våknet jeg opp med en skikkelig vond hals og ei tett nese.. Pokker! Tror jeg har gått på en influensa igjen og det har jeg faktisk ikke tid til..(eller lyst til for del delen..)! Sola skinner utenfor og jeg vil bare ut å leke! Nå ligger jeg bare ynkelig i sofaen med en kopp te og har trykket i meg alle slags vitaminer jeg kunne finne! Håper at jeg blir fort frisk igjenfor jeg har masse jobb å gjøre denne uken.

Usj.. Nei nå syns jeg faktisk litt synd på meg selv..! :p

6 Responses to Du lurte meg!!

 1. Mathilde says:

  Og jeg sier: Masse god bedring! :)

  Har vært “dårlig” i ferien selv jeg… Forkjøla, vondt i halsen og hess! Men jeg blir godt i humør når jeg er her da, og leser og kommenterer og får koselige svar tilbake ;) Ja, og enda en ting. Jeg hører deg :D Alt fra din fantastiske versjon av “Jolene” til X-Factor opptredner.

  Jeg er så spent på det du har som hemmelighet jeg, hehe. Jeg håper jo såklart på det beste, som du leste i det “nye” blogginnlegget mitt om deg. Jeg tror ikke det blir det siste innlegget mitt om deg der ;) For jeg skal skrive om konserter jeg får vært på, evt. at du har fått ja du vet hehe og at jeg får møtt deg igjen. Jeg vil jo selvfølgelig treffe deg igjen, Rikke :) Siden møtet vårt på X-Factor finalen var så veldig kort, var jo bare “Hei Mathilde! Koselig å se deg :)” fra deg og “Hei Rikke” fra meg liksom. Hehe… Men neste gang håper jeg det blir bedre :D

  Kleeem

  • rikkelie says:

   Tusen takk mathilde! :D Håper du er frisk nå.. Jeg har det mye bedre i dag ihvertfall.. Håper jeg er enda piggere i morgen! :) Takk for de fine ordene..! Vi kommer sikkert til å møtes igjen en vakker dag! klem

 2. Ida says:

  Det beste du kan gjøre er å koke opp melk, og rett før det skummer over tar du kjelen bort fra plata, og heller kokende melk i et stort kurs. Deretter putter du to stoore skjeer, eller mer, med ekte honning i den varme melken slik at det smelter inn melken. Så, drikk! Ekte honning er et rent naturprodukt med mange gode næringsstoffer, og det smører halsen på en god måte! Drikk gjerne flere kopper om dagen. Jeg lover, det hjelper, og det er godt for halsen og strupen! God bedring! Og ikke minst, fortsatt god påske! Stor klem fra Ida :-)

  • rikkelie says:

   Hei Ida.. Tuusen takk for tipset! Jeg gjorde det du sa.. Og tror det fungerte på halsen ihvertfall, for i dag føler jeg meg mye bedre! Godt var det også..:D Stor klem

 3. Aram says:

  God bedring :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*