Dette visste dere ikke om meg – Del 5

Rikke&Elisabeth

På bildene over ser dere meg som 11 år sammen med min bestevenn på den tiden, Elisabeth! <3 Jeg husker fortsatt den dagen som om det var i går.. Husker fortsatt en del av dansetrinnene der vi febrilskt hoppet rundt på scena og mimet til sangen “Doopidoop”! Haha.. (Jeg prøvde å finne den sangen på YouTube uten å lykkes.. Noen av dere som husker hva den egentlig het? :p)

Vi hadde meldt oss på en lookalike-konkurranse for første gangen.. Vi ville virkelig vinne og ga alt vi hadde på den lille scena! Vi hadde koreografert en dans ned i minste detalj, sydd på hjerte-merker på klærne, hjerte-klistermerker på kinnet og festet gule stoff-biter i håret(sistnevnte var mammas innfall). Utrolig nok så vant vi faktisk hele konkurransen.. Og fyyy for en deilig følelse det var!

Førstepremien var en pokal (som fortsatt står på rommet mitt hjemme i Ålesund) og 500kr hver i gavekort på Kappahl. Husker at jeg blant annet kjøpte min aller første BH for de pengene.. Eller, det var vel strengt tatt ikke en skikkelig BH, mer en sånn barne-BH.. Men jeg husker at jeg var veldig stolt over akkurat den.. haha! :p

Skikkelig gøy å tenke tilbake på ihvertfall..! <3

2 Responses to Dette visste dere ikke om meg – Del 5