Dette visste dere ikke om meg – Del 4

  • At jeg i likhet med de fleste andre småjenter drømte om å bli ballerina når jeg var liten.. Jeg så for meg hvordan jeg skulle danse så vakkert, med rosa tyllskjørt og med håret oppsatt i knute. Jeg var overlykkelig når jeg endelig fikk begynne på ballettskolen.. Det viste seg desverre fort at illusjonen om å bli en elegant ballerina ikke kom til å bli helt som jeg hadde tenkt.. Når vi endelig skulle ha vår første forestilling fikk jeg vite at antrekket bestod av en klovnedrakt og en rødmalt nese.. Jeg var så ulykkelig.. Det var nemlig bare de største barna som fikk ha på seg rosa ballettdrakt og håret i knute..

Det tok ikke lang tid før jeg sluttet…

klovn

Jeg husker fortsatt hvor dypt ulykkelig jeg var når dette bildet ble tatt.. Jeg var såå misfornøyd med å måtte danse i en klovnedrakt.. Haha.. Stakkars lille Rikke.. :P

2 Responses to Dette visste dere ikke om meg – Del 4

  1. uff da, men søt var du i klovnedrakten :D

  2. Aram says:

    Hehe..du så ordentlig lei deg ut ja. Et bilde av drømmen som brast :) Men vi får være glad for at ikke balletten tok deg, for da hadde vi kanskje ikke hatt sangeren Rikke å glede oss over :)