Dette visste dere ikke om meg – Del 3

rikkevibecke2

Jeg er en skikkelig attpåklatt i familien og det er faktisk så mye som 21 år mellom meg om min eldste søster, Vibecke! Man kan trygt si at jeg kom som et lite sjokk på familien, planlagt var jeg ihvertfall ikke..! :p

Jeg har så lenge jeg kan huske elsket å synge. Mamma har fortalt meg at jeg sang konstant(!!) gjennom oppveksten, til tide og utide kan man vel si! Jeg var alltid den som sang høyest i barnehagen og gjennom oppveksten tvang jeg også vennene mine til å følge med fra dør til dør i nabolaget for å synge for alle som ville(og kanskje ikke ville) høre.

Da jeg var ett år og fire måneder gammel ble jeg tante for første gang!

rikkeliten

<—- Tante Rikke

Den første jeg ble tante til var Tobias! <3 Siden vi var så jevngamle vokste vi nesten opp som søsken. Når vi ble eldre begynte vi også å opptre sammen. Jeg og lille Tobias som var ca to hoder kortere enn meg danset og sang overalt der vi kunne. Vi imiterte blant annet Aqua! Jeg farget håret rødt og han rappet og danset breakdance. Haha.. those were the days! :p Vi vant faktisk flere talentkonkurranser, blant annet Sunnmørsstjerner:

aqua

Etter det fikk vi også spille inn en “musikkvideo” (Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det)! Men den fikk ihvertfall snurre på lokal-tv en stund, noe som jeg syntes var suuuper super pinlig! Det synes jeg faktisk den dag i dag når jeg ser den..! Kanskje jeg viser dere en vakker dag.. (Eller kanskje ikke når jeg tenker på det…:p)

avisJeg fant også tidlig ut at det var veeldig gøy å havne i lokal-avisa og kom på at innsamling til “Redd Barna” var den perfekte unnskyldninga for å havne der!! Et år kom jeg også opp med den briljante idéen om å selge mammas julepynt for en billig penge..   235 kroner klarte vi å samle inn og vi var jo storfornøyde for at vi som vanlig fikk spalteplass i Sunnmørsposten. Mamma ble ikke like fornøyd og det viste seg å bli et ganske så dystert juletre hjemme hos oss den jula!

Det er ikke bare Tobias jeg er tante til. Jeg har faktisk 9(!!) herlige nevøer og nieser! Hehe.. morsomt å tenke på! Her er noen fine bilder fra “gode gamle dager”:

familien

Vel.. Det får vel være nok for denne gang! More to come! =D

/Rikke

4 Responses to Dette visste dere ikke om meg – Del 3

  1. Mathilde says:

    Så søt du var som liten, Rikke :) <3

  2. Mamma og pappa says:

    Det var en veldig koselig tid med masse masse fine minner!!!!

  3. Mathilde says:

    Søte bilde! Guud kor nydlig e va. :D