Dette visste dere ikke om meg – Del 1

 • At jeg jobbet som syngende servitør når jeg først kom til Sverige og at jeg imiterte Marilyn Monroe i et 50-talls show?

monroe

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
Marilyn Monroe

marilyn

5 Responses to Dette visste dere ikke om meg – Del 1

 1. Leeniz says:

  Du är verkligen Jättefin Rikke!
  Kram

 2. Cathrine says:

  Hvorfor valgte du å flytte til sverige?:)

 3. ida says:

  så kult, du lignet på en prikk på marilyn manroe! :)

 4. Anna says:

  hei rikke!

  du hva kjempe flink sist fredag.
  du kommer alltid til å være min stjerne uansett.
  du er kul og fin.
  du er en følsom jente.
  det hva kjempe dumt at du røyk ut sist fredag siden du hva den beste va de alle.
  jeg er en kjempe fan av deg.jeg synes mannnen din er utrolig søt og kul.
  1.om han vant svenske talenter??
  2.om du har vore med i andre programmer og sånt??
  jeg er en jente på 10 år som digger deg helt siden du begynte på x-factor.
  jeg har alltid vore din store fan.jeg kommer alltid til og være det.:)
  du har et kjempe fint hår og fine øyner.eg håpte du vant heile greiå eg heide på deg, pernille og tommy:)men nå heie eg på pernille og tommy vis du hadde vært lenger på x-factor at du ikke røyk ut så hadde eg heia på deg,tommy og pernille.
  3.hvor gammel er du??
  4. hvor gammel var du da du begynte å like å synge og danse??danse år og synge år?
  håper du komme til å vinna noe annet en eller annen gang.5.håpe du??sånn at familien din kan bli stolt av deg.sellom de er veldig stolte av deg siden du har kommet så langt i X-factor.jeg er kjempe stolt av deg siden du har kommet så langt i x.factor.6.om du hadde noen gode venner på x-factor?7. synes du noen på x-factor var greie og snille og sånn?8.om det var noen på x-factor du likte vedligt godt?Håper du har tid til å svare på dette!Vær så snill!!da er du en engel!!Hilsen stor, stor, stor, stor kjempe stor fan av deg!!jeg bor i stavanger.
  en ting jeg lurer på men du trenger ikke å svare på det asså.9.hva er mobil nummeret ditt????