Confessional song..

Hello, hello godtfolk! ;)

I dag er det rydding og vasking som står på skjemaet.. Hurray!! Kjempe festlig! :p Men før jeg begynner tar jeg meg like godt en liten bloggpause..

Møtet i går gikk kjempebra, det gjelder en spillejobb for Stockholm Fashion Market i april/mai. Et stort evenement der jeg skal stå for musikkunderholdningen på selve åpningen, sammen med mine favvo-musikere!! Det kommer til å bli en skikkelig kul greie å være med på..!

Etter det så møtte jeg og Micke opp Erik og Carina for kebab på Kungsgrillen..

kebab

farsan

Etter det gikk vi på kino for å se filmen “Farsan”.. Å den var sååå digg! Det er lenge siden jeg har ledd så mye..! Det var helt enkelt en herrlig, feel-good film..   Det er ikke så lenge siden jeg så Josef Fares som gjest hos Skavlan.. Og han spiller virkelig seg selv!! Tenk å ha en sånn svigerfar.. haha.. Digger han!

Gruer meg til å ta tak i leiligheten her.. Æsj, noe så kjedlig! Nå ligger jeg bare her å hører på Elins Confessional Song.. Den går stadig på repeat her hjemme, gleder meg til å kunne høre på hele plata! Ååå.. Hun synger så bra, søte, snille, fantastiske Elin! <3

Det føles som om det var i går som vi var på dommercampen og var suuupernervøse.. Ihvertfall jeg, trodde ikke jeg skulle overleve den torturhelgen.. haha!

rikkeelin

Nå skal hun snart slippe sin første plate og skal ut på Norgesturné med Kurt Nilsen..! Wow!!! Det er helt sinnsykt..! Men ingen fortjener det mer enn henne.. :)

Ingen av oss gikk vel spesielt langt i X Factor.. Meen.. Det viste seg jo likevel at det å melde seg på er det beste vi kunne gjort..!

Nå får jeg også holde på med akkurat det jeg vil(!!) og det skjer så mye spennende så jeg nesten på knipe meg selv i armen.. ;)

Livet er rett og slett nyydelig for tiden.. (Bortsett fra den kalde vinteren, den syns jeg kan ta forsvinne snart)!

Okei da… En rotete leilighet venter på meg!

Ha en fiinfin lørdag kjære venner :)

/Rikke

One Response to Confessional song..

  1. Mathilde says:

    Åååå, ELSKER den sangen :) Og jeg er ikke mindre glad i Elin heller! Synes det er så moro at hun skal på turnè med Kurt, også kommer dem hit til Sandefjord! Og hvem befinner seg på kulturhuset Hjertnes den 16.mars? Jo, det er MEG :) <3 Gleder meg så syyyykt til å høre og se Elin i live igjen! Og hvem skal ha plata? Jo, det er også meg.

    Jeg har virkelig planer for hvem fra X-Factor jeg vil ha CD med. Skal vi se: Deg (SELVFØLGELIG, ellers hadde jeg aldri lagd gruppa), Lise, Tommy sin og Chand sin :D

    Den filmen virka morsom forresten, Rikke! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*