Checking checking.. one, two, three!

God dag, god dag søte mennesker..

Oj.. Så fryktelig kaldt det er ute. Det har nok aldri fristet så mye med en reise til varmt strøk før! Hmm.. Skal se om jeg klarer å lure med meg noen nå i vinter. Vil ligge på en strand.. Nåå!!

I går hadde jeg skrive-session med Simen Fjeld. En fantastisk dyktig låtskriver/produsent som jeg ikke har jobbet med før. Tror vi har en veldig, veldig fin sang på gang her.. Må bare pussle litt med teksten!

Ellers er det ikke så mye nytt å fortelle.. Jeg har en drøss med ting jeg burde ta tak i, jeg sier burde.. for jeg er ikke sugen i det hele tatt. Føler mest for å krype under dyna og se en romantisk komedie. So that’s what I’m gonna do! :p

Ønsker dere en strålende dag. /Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*