By:larm part one!

Da er min aller første konsert i hovedstaden overstått! Og herreguuud så gøy det var. Med mine 6 musikere på scenen ble det skikkelig trangt der oppe, men stemninga var på topp og de som var i publikum var herlige. Tusen takk for alle fine kommentarer fra dere som var der. Vi stoorkoste oss på scena! :D

Det ble selvfølgelig litt fest etterpå for å feire.  Har jeg sagt hvor mye jeg digger bandet mitt? De er noen humørspredere hele gjengen og jeg stoorkoser meg med å ha de på besøk. Kunne ønske hver eneste dag var som disse, med konsert etter konsert og sammen med de jeg digger mest. LYKKERUS!!

Og det var litt av en velkomst jeg fikk av Elvis da jeg kom hjem på kvelden. Herre min hatt som jeg har savnet den lille rakkerungen. <3

Nå er han nydusja og fin, så blir det intervju med sunnmørsposten før jeg skal på soundcheck til dagens spillejobb med Geirmund og Micke.

Livet er herlig! :D

/Rikke

One Response to By:larm part one!

  1. Mathilde says:

    Nå er det lenge siden jeg har kommentert her! Oi oi, og det beklager jeg virkelig Rikke. Men jeg har vært innom og lest, men har ikke fått rotet meg til å kommentere :(

    Lett å se at du STORTRIVES på scenen i alle fall! Og jeg merker at jeg gleder meg mer og mer til den dagen jeg snart får oppleve en konsert med deg :)) Håper ikke det er så altfor lenge til, Rikke!

    Klem klem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*