"Bonjour" fra Paris..:)

Hei kjære, søte blogglesere! :)

Dagene går i ett her i Paris..! Vi har så langt ikke begynt å fotografere enda.. Nå koser vi oss bare og blir kjent med byen! I går møtte vi Mégane, en fransk jente som var utvekslingsstudent i klassen min på videregående. Hun viste oss rundt og vi fant noen utrolige koselige shoppinggater og spiste middag på en italiensk restaurant senere på kvelden..

Jeg presterte desverre å miste passet mitt på flyet hit.. Så de ringte fra Stockholm i går og sa at de hadde funnet det..! Det innebærer at jeg må opp grytidlig imorgen og dra til Ambassaden for å få et nødpass! That sucks!! Vi har jo ikke så mange fotodager, så det er jo ikke ideellt og bruke tid på sånt.. Men krysser fingrer og tær for at vi får tid til å ta de bildene vi trenger!

Om dere ikke allerede visste det, så er jeg verdens største rotehøne..!! Jeg mister ting HELE tiden.. Her i Paris har jeg vært helt katastrofe.. Først var det passet, så bankkortet(det dukket heldigvis opp igjen) mitt 3-dagers busskort, skoa mine(??) og nå laderen til mac’en.. + diverse andre småting på veien! Hva er greia?? Hva slags sykdom har jeg pådratt meg?

Bilde 151

/Rikke

One Response to "Bonjour" fra Paris..:)

  1. Mathilde says:

    Virker som du har det toppers :) Utenom å miste ting! ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*