Bodø…<3 <3

Yesyes…

Nå har jeg og Tommy nettopp spist en god hotellfrokost, jeg har pakket og snart er det tid for hjemreisen. Denne gangen går turen hjem til kjære Åleby!! Har sånn hjemlengsel nå at jeg har sommefugler i magen! Savner familien min så mye at det stikker i hjertet… Ååå..!! Gleder meg!! :D Noe som derimot er litt kjipt er at jeg må vente 5 timer(!!)på gardemoen.. Ojoj..

Jeg har hatt det suuuupert her i Bodø! Det er lenge siden jeg har møtt så mange utrolig snille og gøyale mennesker! Det må være noe i nordlandsblodet! Konserten i går gikk kjempebra..! Jeg storkoste meg på scenen! :D Etter konserten dro vi tilbake til hotellet og så X Factor på Tommys pc. Skal bli spennende å se finalen neste fredag!! Etterpå fikk jeg høre mange av Tommys sanger.. LOVE IT!! :D Gleder meg skikkelig til å få kjøpt plata!! Vi pratet også om at vi skal ta oss en tur i studio og spille inn noe sammen fremover.. Det kan bli veldig bra! ;)

Vi fikk smake litt på Bodøs uteliv også da vi gikk ut å tok et glass vin og bare pratet tull.. Kjempe hyggelig kveld! Takk Bodø..!!

Desverre så fikk jeg ikke tatt noen bilder siden jeg glemte batteriet i laderen på hotellet! :( Blæh… But no worries..! Det ble tatt plently med bilder i går som jeg ble lovet på mail, så jeg viser dere når jeg får dem..!

Klemklem

/Rikke

4 Responses to Bodø…<3 <3

 1. Maiken says:

  Dere hadde en kjempe fin konsert i går i Bodø. Storkoste meg : )

 2. Caroline Sofie says:

  wow, var du i bodø i går? så utrolig kult! håper du koste deg mye og at det gikk bare bra! det både håper jeg og tror ; – ) jeg bor ca. 12 mil sør for bodø, så er ekte nordlending :- D du er så flink..

 3. Caroline Sofie says:

  jeg mener, den 11. : )

 4. Renate says:

  Artig at du koste deg her i Bodø, Rikke. Kjempegøy å ha deg på besøk! klem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*