Better Off på UKM!!

Fant denne filmen på Martha Olines blogg.. Hun er ei 13 år gammel jente fra Ålesund som var med i Ungdommens kulturmønstring! Av alle verdens sanger valgte hun å synge en som jeg har skrevet: “Better Off”.. Litt av en ære!! :D

Jeg var selv med på UKM for første gang da jeg var 10 år! Jeg og vennene mine etterlignet Spice Girls og kalte oss for “Minispice”.. Etter det var jeg med mange ganger, både alene og med andre.. Da hadde jeg aldri trodd at det skulle stå noen på samme scene noen år frem i tid og synge en sang som jeg hadde skrevet!!.. GØY!! Jeg ønsker henne all lykke til i fremtiden, hun har en nydelig stemme! Jeg gikk aldri videre til finalen i ukm, men kanskje sangen min gjør det..? ;)

/R

4 Responses to Better Off på UKM!!

 1. Anniken says:

  Jeg har en versjon av sangen din liggende ute på Annikenrr på youtube,og jeg kunne tenke meg å synge den på fylkesmønstringa om jeg kommer videre i UKM her i Kristiansund, utrolig nydelig sang! Hørte den igjen og igjen første gangen jeg fant den,virkelig bra! Går det ann å finne notene på piano eller en instrumental versjon på nettet? :-)

  • rikkelie says:

   Hei Anniken, ser nå at jeg ikke fikk svart deg på spørsmålet!! :( Har hørt deg synge den og du synger jo helt fantastisk!!! :D Kan desverre ikke gi ut noter på den, men om du har en pianist så skal ikke det være noe problem å spille etter gehør.. den er ikke så komplisert! :) Si fra om du går videre da.. lykke, lykke til! :) kleem

 2. Simon says:

  Du er flink du :D

 3. A says:

  Martha er flink ! det er 2 år siden å hun har utvikla sangstemmen sin ,å har blitt mye flinkere.kansje du å martha kan synge en sang sammen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*