Behind the scenes – God morgen Norge

4 Responses to Behind the scenes – God morgen Norge

 1. Eva cathrine sevaldsen says:

  Kjempe hærlig og se og høre stemmen din når du sang på god morgen norge i dag når man er syk ;)

  Klem <3

 2. Mathilde says:

  Du var kjempeflink :) Godt å høre og se på deg når man er syk, hehe. Men jeg merket at det var altfor lenge siden jeg hadde hørt “Better Off”, så nå har jeg fått den på hjernen. I tillegg til “Good Girl” liksom, for den har jeg som ringetone!

  Ha en fin fin dag, for å si som Tommy pleier å si :D Og masse lykke til og kos deg på X-Factor scenen i kveld! Gleder meg til å se på ^^

  Klem <3

 3. Merete says:

  Hei hei.

  Good Girl = Good Sang:))

  Også syns eg at du har en kjempe fin farge på håret:)
  Farger du det?
  Hva heter fargen? Eller hvilket nr på fargen?
  Hadde virkelig satt stor pris på om du kunne fortalt meg det:)
  Og hvilken sminke bruker du?
  Håper du tar deg tid og bry til å svare meg:)
  Vennleg helsing Merete.

 4. God morgen norge er noe jeg ikke får med meg når jeg er på skolen :( Men du var fantastisk på x faktor. Var i bursdag, men fikk sett på deg da. Og det er jeg super glad for, det er fantastisk å høre deg live ;D Men fot å få en ordentlig bra opplevelse av denne sangen, så fikk jeg foreldrene mine til å ta det opp. Sånn at jeg kan høre de på skikkelig anlegg. Jett hva morgenen min startet med. Jo Rikke Lie på full guffe i stua ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*