“Beat for Beat” in my <3!

Da jeg var med på Idol i 2003 husker jeg at en reporter spurte meg “Hva er din store drøm, Rikke” og da svarte jeg: ”Å være med på “Beat for beat”..

Trooor dere jeg var glad da de ringte å spurte om jeg ville være med eller? Haha! :D

Og for en opplevelse det var. Topp stemning fra begynnelse til slutt og så fort det var ferdig, ville man bare gjøre alt en gang til.

Med meg på laget hadde jeg min kjære Tommy Fredvang og på motsatt lag var søøøteste Hanne Sørvaag(som slapp album forrige fredag.. Løp og kjøp folkens!!) og ikke minst, fantastiske Atle Pettersen. Dreamteam altså.. Nå skal jeg ikke avsløre hvem som vant, men det var ihvertfall en fantastisk kveld som frister til gjentakelse.

Ivar Dyrhaug var om mulig enda skjønnere i virkeligheten enn på tv!! For et fiiiiint menneske. For ikke å snakke om pianisten Gisle(<3) og hele det fantastiske crewet bak produksjonen. GLEDE!!

I dag tenkte jeg å slå meg løs på en storrengjøring i leiligheten. Good times!! :p

Ha en stråålende dag dere. /Rikke

3 Responses to “Beat for Beat” in my <3!

 1. Mathilde says:

  Tusen takk for i går!! :D Gleder meg til å blogge om det, hehe. Skal det snart. Håper du likte kortet du fikk, så jeg er litt spent på hva du synes om det hehe.

  Om du ikke har noe imot det Rikke… Kan jeg få lov å låne det fine bilde av deg, Tommy og Gisle til å legge ut på bloggen min? Dere var jo laget jeg heia på, hehe :p

  Men nok en gang, takk for i går. Kjempekoselig :)

  Stooor klem

 2. torunn says:

  åh! nyydelig kjole? Hvor er den fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*