Back in Stockholm..

Nå er vi endelig hjemme igjen etter en lang reisedag fra Ålesund(det ble som vanlig over 4 timer å vente på gardemoen.. blæh!). Det var rart å komme hjem til en leilighet uten katten.. Men hun har det så fint hjemme hos sin mormor og morfar..! ;)

Erik drar avgårde på turné allerede på søndag..Så da blir jeg heelt alene hjemme! Men vi skal rekke mye gøy før den tid.. I morgen kommer jo søstra mi Ann Elin med familien, så da skal vi finne på mye sprell, + at vi skal feire “midsommar” på fredag.. Det blir faktisk min første feiring siden jeg flytta hit for 4 år siden! Av en eller annen grunn har jeg alltid vært bortreist den dagen, så det blir jo stas..:)

I dagene fremover blir det også mye planlegging for noe som skal skje 6, 7 og 8′ende juli!!! Å herreguuuud som jeg gleder meg… Jeg vil ikke si så mye enda, men jeg kan si at det er noe jeg har gledet meg til å få gjøre siden jeg var lita!! Lover selvfølgelig å dokumentere alt på film sånn at jeg kan dele det med dere i ettertid! For det blir heeeeeeeeelt sinnsykt rått!! Gleder meg masse, masse, masse!!! :D :D :D

Nei.. Nå er jeg heelt kakemos, så tar meg en powernap! Snakkeeees sweeties..:)

/Rikke

2 Responses to Back in Stockholm..

  1. T.E says:

    Skal du gifte deg kanskje? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*