Another day in Ålesund…

Oh yes.. What to do?? Lørdag i dag.. Skal treffe min søte, lille venn Jeanett og kanskje shoppe litt..? Jeg hadde faktisk bare med meg håndbagasje når jeg kom hit! Så det ble ikke plass til mer enn en pysjamas, ei skjorte og en kjole.. Haha.. Ikke store valgmulighetene altså! Må dessuten prøve å finne et antrekk til MGP-Festen som skal være neste lørdag..!! Da gjelder det jo att jeg har på meg noe kuult sånn jeg står i stil til min stilige kar! ;)

Rikkie

Ha en fin lørdag folkensss…!

/R

5 Responses to Another day in Ålesund…

 1. Fine bilder :) Bare lurte på en ting, er krøllene dine naturlige, eller bruker du krølltang?

  • rikkelie says:

   Yo! ;) På de bildene har jeg krøllet håret! Akkurat sånne krøller går det nok ikke å ha naturlig, men man får de ved å bruke en tynn krølltang og liksom krølle håret rundt tanga.. Jeg har veldig mye hår med fall i men synes det er gøy å både krølle og stritte det ut! :D Gøy å kunne variere! /Rikke

 2. For en avslappende lørdag det høres ut som du har :D
  Ja jeg lurer egentlig også på det samme som Synne, er det dine krøller?

 3. Eva cathrine says:

  Så søte bilder av deg :) Blir gøy på mgp fest da,skulle ønske jeg kunne vert med på nor slikt også ;)

 4. Anniken says:

  nyydelige krøller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*