Allright, here it comes..

Ojsann.. nå er det jaggu lenge siden jeg har skrevet her! Dere er vel litt nyskjerrig på hvordan jeg feiret bursdagen min..?

Jeg ble vekket torsdags morgen av Erik som sang bursdagssangen til meg og ga meg en konvolutt! Da forstod jeg hva han hadde holdt på me kvelden før! Han hadde laget en kjempefin bok til meg som med tekst og bilder forklarte hva vi skulle gjøre på bursdagen min. På hver side stod en liten overraskelse og i små lommer hadde han lagt teater og kinobiletter!!.. Superfint!!! <3 <3 <3

Dagen begynte med at vi reiste mot sødermalm, på veien kjøpte vi en misteltein på torget..

misteltein

før turen gikk videre til “Bakverket” hvor vi spiste tidenes beste frokost med nybakte scones.. (for ikke å glemme: en ekstreeemt sur juice som så og si var umulig å drikke:p)

bakverket

Og mistelteinen kom selvfølgelig til sin rett…! ;)

IMG_2364

Så bar det ivei til “Klara Soppteater” hvor vi skulle se en forestilling som het “Fan firar jul”.. Utenfor teateret møtte vi en syykt engasjert mann som ville frelse oss til kristendommen. Som om ikke det var nok, så hoppet han rundt som en gal og pratet med en dårlig sørlandsdialekt om hvor mye han elsket Kristiansand..? hmm.. Men koselig var han ihvertfall!

IMG_2372

Soppteater/suppeteater går ut på at man sitter ved små søte bord, ser teater og samtidig får servert suppe.. Finns det i Norge også?

klarasoppteater

Suppen ser kanskje litt nasty ut på bildet, men den var faktisk skikkelig god! :p hehe.. Vel, etter en vellykket forestilling ble det en gåtur rundt i byen for å se på juledekorasjonene.. De har pyntet drottninggatan med masse julelys og gigantiske lyskroner! Sååå fint..!

Desktop3

Det ble til og med en tur på kafé..

kafé

Etter det stod kino på programmet. Vi skulle se en romantisk komedie!! “Away we go” het den og den var faktisk veldig, veldig bra!!! Anbefales virkelig.. :)

Hehe.. vi hadde det litt morsomt mens vi ventet på at filmen skulle begynne:

IMG_2411

Jeg overtalte Erik til å bruke mistelteinen på stakkars Rudolf.. Burde jeg bli sjalu..? :p

IMG_2414

Etter filmen fikk jeg velge restaurant å spise middag på, det ble “Vapiano” i Gamla stan..! Supergod pasta og god vin.. EN Perfekt måte å avslutte en superfin bursdag på helt enkelt..!! <3

vapiano1Tuuuusen takk Erik for en kjeeempefin bursdag!! Du er verdens beste.. Lett!! ;)

IMG_2326

2 Responses to Allright, here it comes..

  1. Hilde says:

    Ntååå så koselig og snill han er. Høres ut som en begivenhetsrik og flott dag :)

  2. Liljen says:

    Så koselig da, hørtes ut som en perfekt dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*