Ålesund i mitt hjerte..

I dag har jeg har hatt en veldig fin dag med gode venner. Love it! :) Rakk også en tur forbi min kjære søster der vi ble servert de godeste svelene jeg noen gang har spist! Yummmm! Tenk alt man går glipp av i Sverige..!

Nå er ihvertfall alt pakket og klart til i morgen. ÅÅhh som jeg lengter til stranden!! Ojojoj!! Kan ikke huske sist jeg hadde to uker i solen. Det blir liksom ikke det samme når man er hjemme i storbyen. Så nå skal jeg nyte hvert sekund. :)

Skal selvfølgelig prøve å blogge litt derfra, men vet ikke hvordan tilgangen til internett blir.. Det kommer jo heller ikke til å være så mye å fortelle om. Det blir vel strand, bad, strand, bad, strand, bad.. haha..Spennende greier dere! ;)

Når jeg kommer tilbake er det store ting som skjer! Gleder meg! ;)

/Rikke

One Response to Ålesund i mitt hjerte..

  1. Aram says:

    God ferie….kos deg masse :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*