Åhh som jeg lengter!!

Gaahhh!! I dag har jeg torturert meg selv med å se gjennom bilder fra sommeren! Ååå.. Det ser såå herlig ut å ligge på stranden..!<3  Utenfor vinduet mitt er det bare grått og trist og jeg er kritthvit i ansiktet! Fyyy..! Jeg skulle jaggu gitt mye for et par uker i varmen akkurat nå.. Desverre så har jeg virkelig ikke tid til  å ta ferie, så det får vente til senere. Enn så lenge blir jeg bare pent nødt til å drømme meg bort…

Sommer

Hva har dere som favoritt-reisemål på sommeren? =)

7 Responses to Åhh som jeg lengter!!

 1. pernille says:

  Mitt reisemål til sommeren er til Kroatia, i en korselig liten by som heter Porec.
  Men ellers har jeg lyst til å reise til Thailand i gjen, var der når jeg var 6 år, det var helt FANTASTISK :) et minne jeg garanter ikke kommer til å glemme med det første :)
  Hvor er du på det bildet forresten?? :)

 2. camilla says:

  mitt reise mål er australia og thailand :)

  • pernille says:

   Du burd reise til Thailand det var helt utrolig fint der ;)

   • rikkelie says:

    Ååh, det vil jeg!!! Har hatt planer om det tre år på rad, men så har det vært noe som har kommet i veien hver gang! æsj.. kanskje neste vinter! Det hadde vært herlig.. Det er så vanskelig å planlegge sånt når både jeg og Erik er artister..

  • rikkelie says:

   Jeg elsker Australia.. men har fortsatt igjen å oppleve Thailand! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*