A sunny day..

Heii alle sammen! :D

Etter en sen start på dagen så tok vi bilen ut til Tyresø slott (et sted som må være en av de fineste plassene som finns i Sverige)! Sola skinte og det var såå vakkert der..

Noe som kanskje ikke så mange av dere vet er at jeg er en skikkelig hobby-fotograf.. Jeg eeelsker å ta vakre bilder! Så det ble til at vi tok en spontan photoshoot der jeg knipset en hel drøss med bilder på Erik..

Her har dere et lite utvalg:

Nå skal vi på middag og spillekveld hos svigers.. Det blir nok kooos.. <3 Ønsker dere alle en hyggelig kveld!

/Rikke

7 Responses to A sunny day..

 1. Torill says:

  Flotte bilder :)
  Hva slags kamera bruker du??

  • Rikke Lie says:

   Heii:) Takk, takk! Jeg har både et lite kompakt-kamera og en G11 som jeg har med meg overalt og Erik har en Canon EOS 400D.. Men man kan ta fine bilder med hva som helst.. Alt handler om hvilken linse man bruker, innstillinger og etterarbeid! ;)

 2. Kjempe fine bilder! Jeg har nå i hvertfall skjønt at du er en hobby fotograf, ikke så vanskelig å forstå når du ser på bildene du har hatt på bloggen din :D

 3. Leeniz says:

  Jättesnygga bilder! Ser ut som en väldigt mysig dag. :D

 4. wenche says:

  Litt av en fotograf du e da…

 5. Ja det er sant Rikke. Har tatt noen fantastiske mobil bilder for lenge siden med bare 2 megapixsel. Dette ble små redigert på og ble frammkalt i en høvelig fin størrelse, ble kjempebra. Mamma stjelte det :S Passet vist så alt for perfekt i stuen, i følge henne. Så å få dette bildet tilbake er nok noe jeg må se langt etter, hun må vist passe på bildet for meg!
  Jeg elsker også å ta bilder, men jeg legger ikke så mye ut på bloggen min. Gudene vet hvorfor, sikkert for at det tar så lang tid for meg å bestemme hvilken som er best, og hva jeg skal ha der og eller ikke! Har nettop funnet ut at jeg kan faktisk ta med meg kamera uten å drasse på den store vesken med alt utstyret. Jeg selv har en Canon eos 450. Hadde et kompakt kamera, men det var så lite at det forsvant. Slike små ting forsvinner hos meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*