A painter paints pictures on canvas. But musicians paint their pictures on silence. – Leopold Stokowski

Det ble en superherlig og effektiv(!!) dag hos vakre og talentfulle Maria Marcus..! Nå gjenstår det bare litt tekst-arbeid så har vi en kjempefin sang.. Gøyy!! <3

Etter at jeg hadde vært der, dro jeg å møtte opp Erik og Hampus for litt lunsj i nærheten av der vi bor.. Planen  var at jeg skulle hengt med Carina i kveld, men det ble litt kommunikasjonsfeil så vi tar det på fredag istedenfor!

Nå på søndag får jeg besøk av tantebarnet mitt Maria! Hurraa!! Da skal vi finne på mye sprell.. :) Hun er musikkinteressert som tanta si, så jeg tenkte at vi blant annet skal se en musikal! Gleder meg masse..

Foto: Rikke Lie

6 Responses to A painter paints pictures on canvas. But musicians paint their pictures on silence. – Leopold Stokowski

 1. Eva cathrine says:

  Hvor har du kjøpt den kjolen med blomster på? Den var kjempe stilig. Synes du har masse fine kjoler. Hvor kjøper du alle fine kjolene henn? ;)

  Klem <3

 2. Eva cathrine says:

  Hei. Kjolen du har på deg på et bilde her en veldig fin =) Hvor kjøper du alle fine kjolene dine henn?

  Klem <3

  • rikkelie says:

   Heii.. Takk for komplimentet! :D Hmm.. det på bildet er et skjørt og om jeg ikke tar helt feil så er det fra H&M for en stund siden.. Kjøper kjoler litt overalt. Det blir mye second-hand, H&M, TopShop, Frøken søt.. ;)

 3. Eva cathrine says:

  Ups lite problem med nettet, det henger seg opp. Derfor kom spørsmålet opp 2 gang :)

 4. Eva cathrine says:

  Okei takk ;) Synes du har mange fine kjoler og det er vannseklig og finne seg en orntlig fin kjole synes jeg da ;P Frøken søt hehe takk for det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*