Å jul med din glede..

I går var jeg, Erik og Micke hjemme hos Arvid å øvde til julkonserten som vi skal ha den 20′e..!

micke&arvid

De to må nesten være Sveriges beste musikere.. Syykt flinke er de! Vi hadde ikke med oss et eneste noteark så de fikk ta alt på sparket! Noe de gjorde med glans.. Pizza ble det også senere på kvelden! Kooos..

I dag har vi hatt fullt med folk her hjemme! Hele Eriks familie var invitert hit på “kalas” for å feire bursdagen min..! Siden min egen familie er så langt bort så er det så fint å få låne Eriks herlige familie.. Er så glad for at de finns, skjønnere mennesker må man lete lenge etter..! <3

Så da ble det  noen runder med “Ja må hon leva..”, gaver og overdosering av marsipankake, pepperkaker og verdens beste kanelboller(som Eriks mamma hadde baket!) Yummiii..

bursdag1

5 Responses to Å jul med din glede..

 1. Mathilde says:

  Virker som du hadde en fantastisk bursdag, og Erik han virker bare som en helt herlig kjæreste. Så der er du ganske så heldig, Rikke! :)

  Kjempekoselig å se at det noe nytt her da ^^ Hehe :p Har nevnet deg i det innlegget jeg har nå også på bloggen min, liksom hvilke blogger jeg leser og som jeg stadig er innom. Og blant dem er jo deg :D

  Har du fått posten min da, forresten? *HÅPER VIRKELIG du likte det*. (hvis du har fått det).

  Klem klem

 2. Martin says:

  så fint du hadde en fin bursdag.

  Bodø gleder seg til du kommer 11.desember!

 3. Micke says:

  Den barske karlen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*