Å hjelpe meg..!

Det ble litt av et styr når jeg skulle hente nevøen min Oliver på skolen i dag.. Haha.. Til og med Erik fikk skrive autografer! :p

Etterpå dro vi å spilte bowling og airhockey.. gøygøygøy! Nå blir det familieselskap med kalkun på menyen.. Ha en koselig kveld alle sammen! :) klemklem /Rikke

9 Responses to Å hjelpe meg..!

 1. Hilde says:

  Stor stas for ungene det der! Sikker ikke hver dag de har en vassekte kjendis på besøk:)

 2. Mathilde says:

  Oisann, det var ikke lite unger heller. Koselig da :) NÅ er det snart bare 1 dag igjen :D <3 Gleder meg så sykt! *HÅPER så inderlig vi møttes*.

  Natta :) <3
  Klemklem

 3. svein says:

  Koselig :)
  Hadde jo vore kjempeflott om du ein gong du hadde anledning,sang eit par sanger
  for skulen :)

 4. Caroline Sofie says:

  hehe, jeg kjente jeg ble litt stresset bare ved å se den videoen med ALLE de ungene på!! hehe, så søtt..

 5. Micke says:

  Haha! Välkommen till kändisvärlden :D

 6. Linda-Mari says:

  Hvordan lager du de nydelige krøllene dine?

 7. Thora says:

  Oi! Så morsomt! Var sikkert stas for ungene, hehe!

  Nå som X Factor er over, håper jeg virkelig det skjer noe spennende for deg fremover med musikken. Det hadde du virkelig fortjent, ingen andre kan gripe slik du gjør med alt du leverer. Håper at 2010 blir et år som byr på en platekontrakt til deg, og at du får gitt ut en plate som du kan være stolt av med din egen musikk. Ingenting er bedre enn det! Synes det var litt synd at man fikk sett så lite til de utgåtte finalistene på scenen..

  Lykke til med konserten i morgen, eller idag er det vel egentlig. Håper det kommer masse folk som får oppleve julekonserten deres for alle oss som ikke hadde muligheten til å komme. Hadde vært morsomt om det ble tatt noen opptak eller noe som kunne gitt oss en smakebit på hva vi faktisk gikk glipp av :)
  Misunner virkelig alle som får opplevd konserten, er sikker på den blir knall!:)

 8. Mathilde says:

  Helt enig med deg, Thora! :)

 9. Kristine says:

  jeg må bare få sakt at jeg elsker stemmen din virkelig mye, og jeg skal være den første som kjøper CD’en din!hihi. Jeg ble så irritert når du gikk ut av X-factor, for du fortjente en finaleplass lett! stemmen din er noe helt spessielt, og ikke det man hører hver dag. Du skulle ha vunnet, ikke Chand. Det er ikke fordi jeg ikke liker han, men fordi at stemmen din er så sinnsykt spesiell, og jeg elsker den :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*