3 år! <3

pannekaker

I går feiret vi 3 herlige år sammen..! Hurray! <3

Stakkars Erik våknet opp av en totalt røykbelagt leilighet.. Haha..! Ting går aldri som det skal når jeg jobber i kjøkkenet! :p Pannekaker med blåbærsyltetøy stod på menyen.. Og til tross for røyken så ble pannekakene helt perfekte! Yummy..! Så da ble det kos i sofaen med pannekaker og en splitter ny episode av favorittserien Lost! Najjs..

Dagen til ære hadde jeg også lånt en bil fra Statoil..(siden vår fortsatt ikke har blitt reparert etter “kidnappingen”..) Bilen som vi lånte var supersøt.. og kanskje den minste bilen jeg noengang har sett!Haha.. Erik var alt for lang for den pittelille bilen, så han kunne knapt se veien.. Humor!

Erik hadde jo ikke peiling på hvor vi skulle heller, så jeg knappet inn koordinatene på GPS’en før vi kjørte av sted..

Plassen vi skulle til var Yasuragi, et faaantastisk janpansk spa-anlegg ved Hasseludden! Såå deilig.. Først fikk vi hver vår Yukata(badekåpe) og tøfler..rikke!

Etter det fikk vi instruksjon av badevertinnen om hvordan “tvagnings-seremonien” skulle gå til..  Det er en japansk seremoni som handler om hvordan man skal rengjøre kroppen og sjelen på en spesiell måte.. Her var det guttene og jentene hver for seg før vi møttes utenfor ved det store bassenget..

Vår favoritt var utendørskildene.. Det var kanskje 10 minusgrader ute der vi badet i glovarme kilder.. Såå herlig!

Vi fikk et innfall og bestemte oss for å bade i snøen også.. Vi rullet oss i den kalde(!!) snøen før vi hoppet ned igjen i det glovarme vannet på 40 grader.. Ajjj, sider jeg bare! Det føltes ut som om nåler gikk rett gjennom kroppen! Såå ubehagelig, men fy for et adrenalinkick! :O

IMG_5878

Etter det ble det en fantastisk japansk kropps-massasje og zen-meditasjon.. Der fant Erik ut at han kunne sitte i lotus-stilling! Haha.. Det kan IKKE jeg, for å si det mildt.. Jeg er stiv som en stokk og under hele meditasjonen så ville jeg bare at det hele skulle ta slutt..! Kroppen min sovnet og jeg holdt på å bli gal av å sitte i en og samme stilling så lenge..:p

Middagen var derimot helt fantastisk!!! Vi hadde bestilt 5-retters middag på restaurangen Teppanyaki(den eneste av sitt slag i Sverige!). Der satt vi fire par rundt et bord og kokken laget maten rett foran oss..! Wow.. Alle satt selvfølgelig i sine yukatan-badekåper og badetøfler.. Hehe.. Topp stemning!! Utrolig god mat og godt selskap. Det kunne ikke blitt bedre!

For en herlig og avslappende dag..! Det er noe av det beste jeg har gjort på leeenge.. Som en liten virkelighetsflukt til et annet land.. Bare for en dag..!

/Rikke

8 Responses to 3 år! <3

 1. Mathilde says:

  Herlig :D <3 Håper dere holder sammen, for dere er et FANTASTISK flott par! Veeeeeeldig fint innlegg, Rikke! :) Blir nesten misunnelig her jeg sitter!

  Dere må ha en toppers kveld senere i dag også da! Jeg skal til Larvik jeg, på noe med Schakels og sånn. :D

 2. Leeniz says:

  Låter som om ni hade en toppen dag! Grattis till de 3 åren tillsammans, ni är väldigt söta tillsammans. Kram på er!

 3. Nathalie says:

  Grattisgrattis!…Hoppas ni hade en toppendag ihop! =) Kram

 4. Sanna says:

  Naaw sötnosar då…grattis på tre års dagen ^^

 5. Eva cathrine says:

  Så søtt :) Hvor har du foresten kjøpt den fine blomsterkjolen din henn? den var kjempe fin

  • rikkelie says:

   Heisann:) Hvilken kjole mener du? Mener du den som jeg hadde på X Factor-finalen? Tror at den var second hand som alt annet jeg har.. haha:p Men er ikke 100% sikker, siden jeg lånte den.. klem!

 6. Caroline Sofie says:

  Gratulerer med 3-års dagen! : ) Bedre litt sent enn aldri, eller? hehe.
  Håper dagen ble super, og akkurat slik dere hadde sett den for dere, om ikke enda bedre.. : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*