17 mai da er vi så glad..

I går tilbragte jeg mesteparten av dagen i studio! Alt begynner virkelig å nærme seg nå..! Weeee…! :D


Jeg gikk fra studio med verdens beste følelse i kroppen og møtte deretter opp Erik og Celeste på Bamboo-palace for middag..

Deretter var det bare å gå rett over gaten til Rigoletto hvor vi var invitert på gallapremieren til den nye filmen “Prince of Perssia”! Det måtte selvølgelig bli litt posering på “röda mattan”.. Noe som alltid føles en smule kleint om jeg skal være ærlig..! Haha..

Jeg diigget filmen til tross for at den ikke tilhører min favorittsjanger..! Men den var faktisk sinnsykt bra etter min mening! Så se den, se den!!!

Etter filmen gikk alle fra Rigoletto i samlet tropp mot Armémuseumet hvor det hadde blitt duket til fest! Det var litt av en gjeng som indvaderte Stockholms gater så det ble nesten som et lite 17′e mai tog.. Vi stemte ihvertfall opp til en liten “Ja vi elsker..”..

Inne i museet var det åpen bar og middag, vi hoppet derimot rett over til dessertbordet hvor de hadde stilt opp gigantiske sjokoladefontener der man kunne dyppe jordbær og meloner.. YUMMYY!

Den hvite sjokoladen ble en storfavoritt! Halleluja sier jeg bare!!

Det ble kanskje ikke tidenes mest tradisjonelle syttendemai-feiring, men det får vi ta igjen neste år! jeg hadde ihvertfall en suuper dag! Håper dere hadde det samme kjære venner! :D

/Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*