“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending..”

Jeg har en litt rar dag… Eller rettere sagt, jeg har hatt noen rare dager. Jeg tenker mye. Alt for mye for mitt eget beste. Jeg er konstant omringet av mennesker jeg er glad i men føler meg likevel ensom.. Jeg er rastløs men orkesløs. Glad men trist. Jeg har pakket sammen de fleste av tingene mine her i leiligheten. Et nytt kapittel begynner etter i dag.. Det er skummelt, vemodig og veldig spennende. Jeg har ventet så lenge på å få gjøre dette. Men det blir i en ny by. Oslo. Etter fire år i Stockholm blir det rart å ha Oslo som base.. Å begynne på nytt. Ny adresse. Nye gatenavn å lære. Det er jo ikke for alltid. Det er jo ikke sånn at jeg aldri kommer til å komme tilbake hit. Men det blir en omstilling. Jeg reiser så mye rundt at jeg ikke helt vet hvor jeg hører hjemme for tiden.. Æsj. Jeg har jo ikke egentlig noen grunn til å deppe. Jeg har bare en sånn dag. Dramaqueen! Har dere hatt sånne dager der alt som burde være positivt føles vemodig? I kveld drar jeg til Ålesund. Savner familien min igjen. Katten. Erik befinner seg nesten så langt nord som man kan komme i Sverige, i Haparanda. Jeg er så lei av å savne folk hele tiden. Tror jeg er en sånn som aldri blir fornøyd. Lengter alltid etter noe eller noen. Skulle ønske jeg kunne samle alt og alle jeg elsket og puttet de i den overfylte kofferten som står på gulvet bak meg. Det hadde vært noe det. Jeg har ihvertfall skrevet en ny sang i dag. De fineste melodiene kommer når man har en rar dag som denne.. Ikke så galt at det ikke er godt for noe.. ;)

/R

11 Responses to “Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending..”

 1. Elise says:

  Hmmm…..hva med å bare være fornøyd med det som er å nyte det??
  Hva skjer med deg og Erik?? Flytter han til Oslo etter hvert??

  Lykke til videre i livet.

  • Rikke Lie says:

   Du har så rett så rett. Teksten ble litt vel trist. haha. Hadde bare behov for å være litt negativ i dag. Erik har jo sin karriere i Sverige så det blir vanskelig å flytte. Grunnen til at jeg må ha en plass å bo er at jeg kommer til å tilbringe så mye tid der at det rett og slett blir uøkonomisk å leve hotell-liv. Men så er det jo heldigvis ikke så langt mellom Oslo og Stockholm! :) Det er vel det man får ta når begge vil leke popstjerner.. :p

 2. Aram says:

  Sånn er livet. Man kan rett og slett ikke få med seg alt…….alltid noen som er på et annet sted enn en selv, ting man ikke får vært med på og som man føler man går glipp av. Om ikke en selv flytter på seg så er det noen andre som gjør det. Jeg tror det rett og slett kalles for å bli voksen! Uansett så får du ha masse lykke til….uansett hvor du er og hva du gjør :)

 3. Elise says:

  Godt å høre at det ikke er mer dramatikk enn det :)
  Håper dere lykkes begge to og at livet smiler til dere :)

  Husk å stopp et øyeblikk å bare nyt at du lever. Det skal være ups and downs, det er da man kjenner at livet er verdt å leve ;)

  • Rikke Lie says:

   Takk søte du.. :) Du har så rett! Livet er fullt med ups and downs og det er jo det som gjør det hele så spennende.. Det er ihvertfall en trøst å vite at når man er langt nede så tar det oftest ikke så lang tid før man er oppe igjen.. :)

 4. Hej Rikke! =)
  Det är konstigt för jag känner mycket som du, och har gjort det i några dagar nu. Det känns som att det enda jag gör nu på dagarna är att tänka… Jag känner längtan, och saknad… Jag mår så dåligt av det, att inte få svar på det man vill. Har haft en sån obehaglig känsla i mig de senaste dagarna, usch va det är jobbigt =(
  Men jag hoppas det blir bättre för dig Rikke, du får ha det så bra! =)
  Kram!

 5. Thora says:

  Virker som det er mye som skjer for dagen for deg, med flytting og ikke minst musikken. Det må være en veldig blandet følelse å forlate noe som har vært hverdagen din i en så lang tid, og det føles sikkert litt tomt og rart å måtte starte fra scratch på en helt ny plass. Føles vel litt ut som om man forlater det man har, men det gjør man abolutt ikke. Det man allerede har, vil man forsette å ha- men det man får, ville man kanskje ikke fått foruten. I starten er nok det meste uvant eller litt rart, men ting går seg til fortere enn man egentlig er klar over. Jeg tror at erfaringene du kommer til å få kommer til å være svært positive, uansett om det av og til virker som det motsatte.
  Og jeg tror det er sunt å kunne føle på både gode og vonde følelser, det er vel det som kalles å leve. Er jo et ordtak som heter “Mange forsømmer den lille lykken mens de forgjeves venter på den store “, og jeg tror det er veldig sant. Tror det er en greie med mennesker at man aldri blir helt fornøyd. Uansett hva man har, så skulle man alltid ønske man hadde noe mer. Men man må “oftre” noe, for å vinne noe annet.

  Jeg gleder meg bare mer og mer til det kommer musikk fra deg nå, spesielt når jeg ser presentasjonsvideoen. Har stor tro på “Good Girl”, til tross for det lille man fikk høre, tar jeg meg selv i å nynne på den stadig vekk- og det er jo et godt tegn. :) Og fortsett med musikk med følelser, for det er det musikk handler om!

  • Rikke Lie says:

   Takk søte du for de fine ordene! :D Du er så utrolig flink å skrive du Thora, du har ikke tenkt på det som karriere?? ja, det er veldig mye som skjer. Og det er litt skummelt men veldig spennende. Det blir absolutt en omstilling å måtte stå helt på egne føtter denne gangen og fokusere på meg selv 100%. Jeg må bare nyte hvert sekund av dette sirkuset for det er jo dette jeg har jobbet mot så lenge jeg kan huske. Det er vel bare litt prestasjonsangst som ligger i meg for at jeg vil at det skal gå så bra som mulig. Spesielt med tanke på alle menneskene som har stått bak meg, støttet meg og investert så mye i meg! Jeg vil ikke skuffe noen.. Men jeg er så utrolig stolt av hva vi har fått til og kan egentlig ikke vente på å få vise det til verden.

   Så herlig at du går og nynner på Good Girl. Det er en av mine absolutte favoritter på albumet så det skal bli gøy å se hvordan folk tar imot den. Den skiller jo seg litt ut i forhold til hva dere har hørt fra meg før. Åh!!! Gleder meg!!!

   Stooor klem
   /R

 6. Nej, det har inte blivit bättre än =( Man kan säga att det är “Nära vänskapsproblem”.. Jag hatar, verkligen hatar när någon är arg på mig.. Jag vet inte om min vän är det nu, men det känns som det.. Det är inte som det var förut, då var jag verkligen jätteglad i hennes närhet hela tiden. Nu är jag också glad när jag träffar henne, men inte på samma sätt som då =/ Men livet har sina motgångar… En dag lyser stjärnorna starkare än andra dagar. Jaja, ska ta och kolla på din audition till X-Factor nu, älskar den låten! “Better Of” =D

  Känner du dig bättre då Rikke? Vill att det ska gå bra för dig! =)
  Stor kram till dig! (a)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*